Απόλυτο στη Χαλάστρα ο ΠΟΤ Ηρακλής

Στο ντεμπούτο του Περικλή Αμανατίδη οι Κυανόλευκοι νίκησαν 1-0 την ΑΕΚ Β.

Το δεύτερο διαδοχικό τρίποντο, αυτή τη φορά ως γηπεδούχος στη Χαλάστρα, πανηγύρισε το Σάββατο (25/11) ο ΠΟΤ Ηρακλής. Οι Κυανόλευκοι μετά το 3-1 σε βάρος του Καμπανιακού, νίκησαν 1-0 την ΑΕΚ Β στην αυλαία της 11ης στροφής και αναρριχήθηκαν στην κατάταξη. Το γκολ σημείωσε ο Έμπο στο 17' με σουτ, διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα. Η φάση ξεκίνησε από κλέψιμο του Καπίγια, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για φάουλ.

Η φιλοξενούμενη ήταν πιο απειλητική στο δεύτερο 45λεπτο, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει έστω τον πόντο και έμεινε μακριά από τη νίκη για 5ο διαδοχικό παιχνίδι και, φυσικά, ουραγός στον όμιλο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΕΚ Β 1-0
Σκόρερ: 17' Εμπό

ΠΟΤ Ηρακλής (Περικλής Αμανατίδης): Βελλίδης, Βιτλής, Γκμπενιόν, Χειρίτραντας, Σιούτας, Δοϊρανλής, Σίλβα (89' Χρουσιέλ), Καπίγια (60' Τόρες), Εμπό, Κουντουριώτης (86' Γκάγιτς), Κούστα.

ΑΕΚ Β (Νίκος Κούστας): Θεοχάρης, Χρυστόπουλος, Γεμπόα, Κοσίδης (77' Κορομηλάς), Ραντόνια, Φοφανά, Λαμαράνα, Κάτσικας, Ανδρικόπουλος (46' Πανεράς, 83' Μουστάκας), Κοντορουχάς (65' Σκόνδρας), Τιεΐ (46' Τζ. Γκαρσία).

Διαιτητής: Αναστασόπουλος (Χαλκιδικής)
Βοηθοί: Μαλανδρής (Χαλκιδικής), Βογιατζής (Καρδίτσας)

Last modified onΣάββατο, 25 Νοέμβριος 2023 17:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep