Νίκη από τα... αποδυτήρια η Κηφισιά

Η πρωτοπόρος νίκησε 1-0 τον ΟΦ Ιεράπετρας που είχε στον πάγκο τον Βουό και εκτός αποστολής τον Μούλερ.

Επιστροφή στις νίκες για την Κηφισιά στην αυλαία της 21ης αγωνιστικής. Η ομάδα των βορείων προαστίων μετά τη γκέλα (1-1) με την Προοδευτική, επικράτησε τη Δευτέρα (24/04) στο Βουζουνεράκειο Στάδιο του Ο.Φ. Ιεράπετρας 1-0 και με παιχνίδι περισσότερο απέχει 5 πόντους από την Athens Kallithea.

Οι Κρητικοί που έχουν πετύχει τον στόχο της παραμονής, έδωσαν ευκαιρίες σε νέα παιδιά, με τον πρώτο σκόρερ Βουό να μένει στον πάγκο και τον Μούλερ να μένει εκτός αποστολής. Το 0-1, μάλιστα, διαμορφώθηκε μόλις στο 3ο λεπτό όταν από πάσα του Ποζατζίδη ο Ταλάλ με σουτ νίκησε τον Κυρίτση. Στο 76' ο Ποζατζίδης βρήκε δίχτυα, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Ήταν τόσο σίγουρη η επικράτηση της Κηφισιάς παρά το ρευστό 0-1, που οι στοιχηματικές εταιρείες προσέφεραν την απόδοση για τη νίκη της σε απόδοση 1.01.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ο.Φ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ - ΚΗΦΙΣΙΑ 0-1
Σκόρερ: 3' σουτ Ταλάλ

Ο.Φ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Βαγγέλης Στουρνάρας): Κυρίτσης, Καραγιάννης, Στάμου, Σορνομάζ, Β. Παπαδάκης (77' Χιμένεθ), Κατάλντι, Κάρδαρης (68' Καλλιτσουνάκης), Ζήσης, Καζάου (83' Ίννος), Καραμπέτσος (68' Μαραθωνίτης), Ντέτλερ.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Μαζουλουξής, Βαφέας, Προβυδάκης, Σωτηράκος, Στ. Ποζατζίδης (87' Παυλάκης), Πέιος (79' Νοικοκυράκης), Παπασάββας, Ταλάλ (79' Αντερέγκεν), Κουιρουκίδης, Τετέι (87' Καλλέργης).

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Παγουρτζής (Πειραιά), Χριστοδούλου (Ημαθίας)

Last modified onΔευτέρα, 24 Απρίλιος 2023 17:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep