Περίπατος της ΑΣΑ με Διαγόρα

Η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε 4-1 του Διαγόρα Ρόδου και επέστρεψε στη 2η θέση.

Μία από τις πιο άνετες νίκες του φετινού πρωταθλήματος πανηγύρισε η Αναγέννηση Καρδίτσας τη Δευτέρα (03/04). Η ΑΣΑ επικράτησε 4-1 του Διαγόρα Ρόδου, επέστρεψε στη 2η θέση και κράτησε τους Κυανέρυθρους στο +4 από τη ζώνη υποβιβασμού.

Μόλις στο 9' ο Μπούζας άνοιξε το σκορ με σουτ. Δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση. Από σέντρα του Σταμένκοβιτς ο Μανιάς έπιασε την κεφαλιά και ο Τσέλιος με τη βοήθεια του δοκαριού κράτησε το μηδέν παθητικό. Στο 26' ο Γιάκος έκανε το 2-0. Ακολούθησαν δύο γκολ του Πολίτη (47', 67'). Ο ρυθμός έπεσε και ο Διαγόρας αρκέστηκε στο γκολ της τιμής με τον Σταμένκοβιτς στο 72' από ασίστ του Μανιά.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ 4-1
Σκόρερ: 9′ σουτ Μπούζας, 26′ σουτ Γιάκος, 47', 67' σουτ Πολίτης - 72' σουτ Σταμένκοβιτς
Δοκάρι: 11' Μανιάς

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τσέλιος, Κοζορώνης (63' Αναστασόπουλος), Σταμόπουλος (71' Αλιατίδης), Δημόπουλος, Γκόλιας, Μπούζας, Λαγός, Πολίτης (80' Κορέλας), Ελιβέλτο, Γιάκος (71' Μπάτροβιτς), Αθανασιάδης (63' Βερνάρδος).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Κώστας Βελιτζέλος): Μπίντσης, Γιανναράκης, Γκρόστανιτς, Τάτσης, Μαγκάκης (63' Πετράκης), Μανιώτης, Τσιαντούλας, Παπαϊωάννου (35' Μιχόπουλος), Σταμένκοβιτς, Μανιάς, Παραστατίδης (79' Μπούμπας).

Διαιτητής: Χρονάς (Αχαΐας)
Βοηθοί: Οικονόμου, Κακαφώνης (Αχαΐας)

Last modified onΔευτέρα, 03 Απρίλιος 2023 18:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep