Ροπαλιά Αλμωπού στον ΠΟΤ Ηρακλή

Ο Αλμωπός Αριδαίας νίκησε 2-0 και άνοιξε τη διαφορά από τη ζώνη υποβιβασμού στους 7 βαθμούς.

Το σερί νικών απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας και τον Θεσπρωτό είχε δημιουργήσει προσδοκίες στον ΠΟΤ Ηρακλή. Η ανώμαλη προσγείωση, όμως ήρθε στην Αριδαία την Παρασκευή (24/03). Στην αυλαία του δεύτερου γύρου η ομάδα του Σάκη Τσιώλη αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων, έχασε 2-0 από τον Αλμωπό και οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν ένα σπουδαίο τρίποντο που τους φέρνει στο +7 από τη ζώνη υποβιβασμού.

Στο 20' από λάθος του Κωστούλα ο Παπαδόπουλος του έκλεψε τη μπάλα, έδωσε την ασίστ στον Πέττα και αυτός με σουτ από πλάγια θέση νίκησε τον Βελλίδη για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση, όμως στο 88' δέχτηκαν τη χαριστική βολή από κεντρικό αμυντικό. Από εκτέλεση φάουλ του Ρίβας ο Σουλιώτης με γυριστό σουτ σημείωσε ένα εκπληκτικό τέρμα και διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Εάν ο Πανσερραϊκός νικήσει την Κυριακή (26/03) τον Θεσπρωτό, τότε θα αποσπαστεί 14 πόντους από τους Κυανόλευκους.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ 2-0
Σκόρερ: 28' σουτ Πέττας, 88' σουτ Σουλιώτης

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Γιώργος Τυριακίδης): Ντόκιτς, Παρασκευάς (90' Καρυπίδης), Μανωλάκης, Σουλιώτης, Τσιμπούκας, Κέρθι, Έππας (76' Ρίβας), Κυριακίδης (76' λ.τρ. Μακρυδάκης), Παπαδόπουλος, Πέττας (66' Ασλαμπάλογλου), Πατρινός (65' Ταχματζίδης).

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Πανάγου (81' Άλβαρεζ), Βιτλής, Κωστούλας, Χρουσιέλ, Σίλβα (72' Κόκκορης), Πατράλης, Τομάς (81' Μιστκόφσκι), Γιουμπιτάνα, Άλεξιτς, Τότσκα (46' Κούστα).

Διαιτητής: Θεοχάρης (Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Τσικλητάρη (Πιερίας), Σακάλογλου (Καβάλας)

Last modified onΚυριακή, 26 Μάρτιος 2023 20:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep