Με το... ζόρι η Προοδευτική!

Οι Βυσσινί έκαμψαν την αντίσταση (2-1) του ΠΑΟ Ρουφ στο 90'+4' και επέστρεψαν στις επιτυχίες, ανανεώνοντας τις ελπίδες παραμονής.

Τις ελπίδες παραμονής στην κατηγορία ανανέωσε η Προοδευτική. Στην αυλαία του δεύτερου γύρου οι Βυσσινί με τα... χίλια ζόρια κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση (2-1) του ουραγού ΠΑΟ Ρουφ στο Κερατσίνι και μείωσαν τη διαφορά από τη ζώνη παραμονής στους 5 πόντους.

Το γκολ των τυπικά γηπεδούχων ήρθε στο 90'+4' και κράτησε την ομάδα του Γιάννη Γκούμα χωρίς πόντο στον αγωνιστικό χώρο. Το τρίποντο απέναντι στην Επισκοπή, άλλωστε, ήταν στα χαρτιά.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους τυπικά γηπεδούχους και ο Μπόρχες στο 3' έκανε το 1-0, όμως στο 17' ο ΠΑΟ Ρουφ βρήκε τον δρόμο για την ισοφάριση με το σουτ του Βενάρδου. Η Προοδευτική αύξησε την πίεσή της και εν τέλει κατάφερε να αποφύγει τη γκέλα με την κεφαλιά του Μάντιτς στο 90'+4'.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΠΑΟ ΡΟΥΦ 2-1
Σκόρερ: 3' σουτ Μπόρχες, 90'+4' κεφ. Μάντιτς - 17' σουτ Βενάρδος

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Αστράς, Νταβιώτης (75' Γιαννιτσάνης), Σινγκ, Φαζός, Χατζηδίμπας (65' Αλεξίου), Ομπάνορ, Παντελίδης (65' Πίσσας), Παυλίδης (84' Αγγελόπουλος), Μάντιτς, Μπόρχες, Καπνίδης.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Γιάννης Γκούμας): Μερκούρι, Μκρτσιάν, Παπουτσογιαννόπουλος (81' Φιλιμέγκας), Ντανκέ, Γαϊτάνης, Μαρινάκης (62' Ζαχαρός), Καλλέργης, Δαλαμήτρας, Βενάρδος, Κυριαζής (55' Τσιάβος), Τσαρκάνι.

Διαιτητής: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)
Βοηθοί: Παύλος (Δυτ. Αττικής), Κοττορός (Δωδ/νήσου)

Last modified onΚυριακή, 26 Μάρτιος 2023 20:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep