Με πρωταγωνιστή Λινάρδο

Η Παναχαϊκή αναρριχήθηκε στη 2η θέση με τη νίκη της (2-1) απέναντι στον Ολυμπιακό Β.

Το αήττητο εντός έδρας διεύρυνε η Παναχαϊκή και συνδύασε την επιστροφή στη δράση μετά από 40 ημέρες αποχής και απεργίας. Με πρωταγωνιστή τον Πάνο Λινάρδο που σημείωσε 2 γκολ οι Κοκκινόμαυροι επικράτησαν το Σάββατο (11/03) στην Αγυιά του Ολυμπιακού Β με 2-1 και αναρριχήθηκαν προσωρινά στη 2η θέση.

Οι Αχαιοί, βέβαια, σε 14 ματς έχουν απωλέσει 12 πόντους, τη στιγμή που η πρωτοπόρος Κηφισιά είναι 7 πόντους μπροστά με παιχνίδι λιγότερο και μόλις 2 χαμένους πόντους.

Στο 21' ο Λινάρδος με σκαφτό πλασέ νίκησε τον Στουρνάρα και άνοιξε το σκορ, ενώ στο 64' κέρδισε πέναλτι από τον Χρυσόπουλο. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Β απέκρουσε τη μπάλα στην εκτέλεση του μέσου της Παναχαϊκής, όμως στην επαναφορά ο τελευταίος έκανε το 2-0. Μετά το γκολ αυτό οι Πειραιώτες είχαν την πρωτοβουλία και μείωσαν στο 75' με τον Κωστή.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β 2-1
Σκόρερ: 21' σουτ, 64' σουτ Λινάρδος - 75' σουτ Κωστή
Χαμ. πέν.: 64' Λινάρδος

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σούλης Παπαδόπουλος): Θεοδωράκης, Τοπάλ, Τσακμάκης, Τριμμάτης, Λαρέα (84' λ.τρ. Ρουγκάλας), Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης, Π. Καρακλάιτς (54' Μυτίδης), Τσιάρας, Λινάρδος (79' Χαντί), Αλεξόπουλος (84' Παπαχρονόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β (Γιάννης Οκκάς): Στουρνάρας, Μπα, Μπαγκαλιάνης, Αποστολόπουλος (79' Σαπουντζής), Νίκολιτς, Μαυρουδής, Μαρίνος (71' Αργυρίου), Κωστή, Χρυσόπουλος (79' Κεραμίδας), Σουρλής (71' Τσέλιος), Πινακάς (53' Λιάτσος).

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Γρεβενών)
Βοηθοί: Φωτόπουλος (Αθήνας), Καραλής (Ηλείας)

Last modified onΣάββατο, 11 Μάρτιος 2023 16:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep