Επικράτηση Νίκης στο Αλκαζάρ

Ασύνδετη η ΑΕΛ ηττήθηκε 3-1 από τη Νίκη Βόλου σε φιλικό παιχνίδι.

Δυνατό φιλικό έδωσαν την Κυριακή (19/02) στο Αλκαζάρ η ΑΕΛ και η Νίκη Βόλου. Οι γηπεδούχοι δεν έπιασαν καθόλου καλή απόδοση, υπέπεσαν σε αρκετά λάθη τα οποία εκμεταλλεύτηκαν οι Κυανόλευκοι και επικράτησαν 3-1.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ είχε τον έλεγχο και έχασε ευκαιρίες για ν' ανοίξει το σκορ, όμως στο 59' η Νίκη Βόλου μπήκε σε θέση οδηγού με κεφαλιά του Γαβριηλίδη. Παρά την προσπάθεια των γηπεδούχων να πιέσουν για την ισοφάριση ο Τζιώρας στο 71' έκανε το 0-2 για την ομάδα της Μαγνησίας.

Η μείωση του σκορ ήρθε στο 79' με εκτέλεση φάουλ του Παπαγεωργίου, αλλά η Νίκη Βόλου βρήκε για 3η φορά δίχτυα στο 85' με σουτ του Τζιώρα έπειτα από λάθος του Μαϊδανού.

ΑΕΛ (Γιάννης Ταουσιάνης): Θεοδωρόπουλος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Ηλιάδης (64’ Μαξιμένκο), Κόλα (58’ Γκοτζαμανίδης), Θωμαϊδης (46’ Πλέγας), Αντράντα (58’ Μιλτιάδης), Κ. Παπαγεωργίου (88’ Γαρουφαλιάς), Τσιριγώτης (64’ Όγκμποε), Μαυριάς (58’ Πεντρόζο), Νικολιάς (75’ Γλυνός).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς (46’ Μπουργάνης), Κάσσος (46’ Τοπαλίδης), Αναστασίου (61’ Δεληζήσης), Γρομητσάρης (61’ Δημητρίου), Ανδρέου, Κυριακίδης (61’ Κριμιτζάς), Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς (46’ Γαβριηλίδης), Κρητικός (61’ Μέτσε), Ολαϊζόλα (56’ Ροχάνο), Σιαφά (56’ Τζιώρας).

Πριν την έναρξη του αγώνα η ΠΑΕ ΑΕΛ παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον συνεργάτη του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, Στέλιο Βενετίδη για την προσφορά του στους Βυσσινί.

Last modified onΚυριακή, 19 Φεβρουάριος 2023 17:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep