Ισόπαλοι και στη Βέροια

Η Βέροια και ο ΠΟΤ Ηρακλής έμειναν στο 1-1 σε φιλικό παιχνίδι.

Όπως στο μεταξύ τους παιχνίδι για το πρωτάθλημα, έτσι και στο φιλικό που έγινε το Σάββατο (04/02) η Βέροια έμεινε στο 1-1 με τον ΠΟΤ Ηρακλή. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 9' με κεφαλιά του Μπουόλι και οι Θεσσαλονικείς έφτασαν στην ισοφάριση με τον Άλεξιτς στο 44'.

Ο Σέρβος επιθετικός έχασε αρκετές ευκαιρίες στο πρωτο 45λεπτο, ενώ στο 21' ο Γιουμπιτάνα με σουτ είχε δοκάρι. Ντεμπόυτο με την ομάδα της Ημαθίας έκαναν οι νεοαποκτηθέντες Ζε Εσόνο, Ζιώγας, Κασέμι και μετά από καιρό πήρε χρόνο ο Μπαΐντού. Δοκάρι είχε στο 62' ο Μουχάλης.

ΒΕΡΟΙΑ: Ιωαννίδης, Ντουμάνης, Περδίκης, Καψάλης, Παπαχρήστος, Μπουκουβάλας, Μπλέτσας, Γιουκούδης, Μπελεβώνης, Μπουόλι, Ιωάννου. Έπαιξαν και οι: Βενετικίδης, Μανωλιούδης, Ζε Εσόνο, Κολλαράς, Μουχάλης, Ζιώγας, Ισαακίδης, Γιαγτζίδης, Μπαϊντού, Κατσούκης, Κασέμι, Τσέας.

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ: Μακρής, Βιτλής, Γιουμπιτάνα, Άλεξιτς, Κουντουριώτης, Κωστούλας, Κόκκορης, Τομάς, Σίλβα, Παπαστεριανός, Χειρίτραντας. Έπαιξαν και οι: Χρουσιέλ, Δοϊρανλής, Κούστα, Μπαλικτσής, Σιούτας, Τότσκα, Μυστκόφσκι, Χρουσιέλ, Σόβα.

Last modified onΣάββατο, 04 Φεβρουάριος 2023 18:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep