Στο +4 ο Πανσερραϊκος

Τα Λιοντάρια επικράτησαν 2-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας και άνοιξαν τη διαφορά στους 4 βαθμούς.

Νέο βήμα ανόδου έκανε την Παρασκευή (06/01) ο Πανσερραϊκός. Οι Ερυθρόλευκοι στην αυλαία της 10ης αγωνιστικής επικράτησαν της Αναγέννησης Καρδίτσας 2-0, πανηγύρισαν το 6ο διαδοχικό τρίποντο με τον Παύλο Δερμιτζάκη στον πάγκο και άνοιξαν τη διαφορά από τους διώκτες τους στους 4 βαθμούς.

Η ΑΣΑ στο πρώτο 45λεπτο είχε δύο δοκάρια με τον Γιάκο (7', 29'), όμως η ομάδα των Σερρών είχε την ουσία και στο 35' πήρε προβάδισμα από σέντρα του Στίνα ο Σαΐντ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Το 2-0 διαμορφώθηκε από στατική φάση. Στο 89' ο Κατσαντώνης εκτέλεσε φάουλ και ο Ζέρης με δυνατό σουτ νίκησε για δεύτερη φορά τον Γκέκα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 2-0
Σκόρερ: 35′ κεφ. Σαΐντ, 89' σουτ Ζέρης
Δοκάρι: 7', 29' Γιάκος

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Γιαννίκογλου, Ζέρης, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Πεταυράκης, Στίνα (86' Ανάκογλου), Θυμιάνης, Μούργος (66′ Κατσαντώνης), Σοφιανός (66′ λ.τρ. Κολομπίνο), Κανίς (86' Δεληγιαννίδης), Σαΐντ (79' Μπαΐροβιτς).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Σταμόπουλος, Αναστασόπουλος, Σκόνδρας, Δημόπουλος (79' Γκόλιας), Κοζορώνης, Μπάλλας, Γιάκος, Κάρδαρης (79' Ζάγγος), Βερνάρδος (26′ λ.τρ. Πρίκας), Αθανασιάδης.

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Μωυσιάδης (Ηπείρου), Χριστόδουλου (Ημαθίας)

Last modified onΣάββατο, 07 Ιανουάριος 2023 08:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep