Γκολ και... διακοπή

Οπαδοί του Αιγάλεω πέταξαν καπνογόνο στα επίσημα της Αγυιάς. Πανηγύρισαν την 3η τους νίκη (1-0) οι Αχαιοί.

Επεισοδιακή ήταν η νίκη (1-0) της Παναχαϊκής απέναντι στο Αιγάλεω στο γήπεδο της Αγυιάς. Οι Κοκκινόμαυροι που είχαν δοκάρι με τον Νίκολα Καρακλάιτς στο 41', βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 79' με σουτ του Μυτίδη (το πρώτο του φέτος), όμως το παιχνίδι σημαδεύτηκε από την ενέργεια ανεγκέφαλου οπαδού της φιλοξενούμενης.

Αμέσως μετά την επίτευξη του τέρματος, εκτοξεύτηκε καπνογόνο στα επίσημα της Παναχαϊκής, οι οπαδοί των γηπεδούχων το πέταξαν πίσω, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη ένταση και να ακολουθήσει 10λεπτη διακοπή. Τελικά οι Κοκκινόμαυροι πανηγύρισαν την τρίτη φετινή τους νίκη και κράτησαν το Σίτι δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΑΙΓΑΛΕΩ 1-0
Σκορερ: 79' σουτ Μυτίδης
Δοκάρι: 41' Ν. Καρακλάιτς

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σούλης Παπαδόπουλος): Χ. Θεοδωράκης, Στεργίδης, Λαρέα, Τσακμάκης, Λιποράσε, Καρλίτος (21′ λ.τρ. Λινάρδος), Κωνσταντακόπουλος, Τσιάρας (61' Χαντί), Μυτίδης, Ν. Καρακλάιτς (72' Τριμμάτης), Αλεξόπουλος (72' Μπουρλάκης).

ΑΙΓΑΛΕΩ (Θωμάς Γράφας): Σικαλιάς, Μπούσης (73' Πεχλιβανόπουλος), Παπανικόλας, Φουρλάνος, Χοτζάλι (61' λ.τρ. Σκεντεράι), Πολυχρόνης, Τσίτσαρης (66' Σταματάκης), Δημούτσος, Τσιλιγκίρης, Μπαστιάνος (73' Βλάχος), Πατρινός (73' Βλαχομήτρος).

Διαιτητής: Στάμος (Ηλείας)
Βοηθοί: Χλεμπογιάννης (Φωκίδας), Ισακωβίδης (Λακωνίας)

Last modified onΚυριακή, 11 Δεκέμβριος 2022 18:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep