Στάση... Ηλιούπολη η Παναχαϊκή

Η Ηλιούπολη υποχρέωσε τους Αχαιούς στην πρώτη φετινή τους ήττα (2-1) και πάτησε στο ρετιρέ του Β' ομίλου.

Στην κορυφή του Β' ομίλου, έστω προσωρινά, πάτησε από το απόγευμα της Παρασκευής (02/12) η Ηλιούπολη. Οι Κυανέρυθροι πανηγύρισαν το τρίτο διαδοχικό τρίποντο στο πρωτάθλημα, χάρη στην εξαιρετική τους απόδοση στο πρώτο 45λεπτο, υποχρεώνοντας την Παναχαϊκή στην πρώτη φετινή της ήττα με 2-1.

Η ομάδα της Πάτρας «πέταξε» ένα ολόκληρο ημίχρονο και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 33' με ένα εκπληκτικό γκολ του Τριανταφυλλάκου. Ο Τσαφταρίδης σέντραρε από δεξιά, ο Λαρέα δεν έδιωξε σωστά και ο μέσος της Ηλιούπολης με σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι και στα δίχτυα του Θεοδωράκη. Στο 38' ήρθε το 2-0. Ο Περιστερίδης εκτέλεσε ελεύθερο, ο Φελίπε ξέφυγε από τον Στεργίδη και με ωραίο σουτ νίκησε για δεύτερη φορά τον Θεοδωράκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Παναχαϊκή βελτιώθηκε και μείωσε γρήγορα από στατική φάση. Ο Κέρι εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Λιποράσε με σουτ στο δεύτερο δοκάρι μείωσε σε 2-1. Ακολούθησαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, αλλά ποδόσφαιρο στα τελευταία λεπτά δεν παίχτηκε. Οι γηπεδούχοι έκαναν διαρκώς καθυστερήσεις, πετούσαν μπάλες στον αγωνιστικό χώρο και τελικά κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο.

Στο 66' ο Φελίπε έσπρωξε εκτός φάσης τον Λαρέα, όμως είδε κίτρινη κάρτα, ενώ στις καθυστερήσεις αποβλήκε για διαμαρτυρία στον 4ο ο τεχνικός της Ηλιούπολης, Νίκος Παντελής.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2-1
Σκόρερ: 33' σουτ Τριανταφυλλάκος, 38' σουτ Φελίπε - 55' σουτ Λιποράσε

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Νίκος Παντελής): Περιστερίδης, Πολίμος (90' Ανδρέου), Μπουσάι, Μουριέλ, Γκοτσούλιας, Τσαφταρίδης, Βάρκας, Τριανταφυλλάκος, Φελίπε (70' Ντίαζ), Βάρκας (77' Κρέτση), Μπαστακός.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σούλης Παπαδόπουλος): Χ. Θεοδωράκης, Στεργίδης (90' Ρουγκάλας), Λαρέα, Τσακμάκης, Λιποράσε, Κάρλος (82' Μαραθωνίτης), Μπουρλάκης (59' Χαντί), Τσιάρας (59' Κωνσταντακόπουλος), Κέρι, Αλεξόπουλος, Ν. Καρακλάιτς (46' Π. Καρακλάιτς).

Διαιτητής: Τζαμουτζαντώνης (Χίου)
Βοηθοί: Παύλος (Δυτ. Αττικής), Δασκαλομαρκάκης (Ρεθύμνου)

Last modified onΠαρασκευή, 02 Δεκέμβριος 2022 17:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep