Το απόλυτο με Πασά η Καλαμάτα

Η Μαύρη Θύελλα εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Ολυμπιακού Β, επικράτησε 2-0 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και έκανε το 2/2 στη Super League 2.

Στην κορυφή του Β' ομίλου πάτησε, έστω προσωρινά, η Καλαμάτα. Η μεσσηνιακή ομάδα επικράτησε 2-0 του Ολυμπιακού Β στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και έκανε το 2/2 στο πρωτάθλημα, υποχρεώνοντας τους Πειραιώτες στην πρώτη τους ήττα.

Η Μαύρη Θύελλα εκμεταλλεύτηκε στο 50' διαδοχικά λάθη των γηπεδούχων με τελευταίο αυτό του Νίκα, ο οποίος δεν απομάκρυνε σωστά μετά από γέμισμα του Άλβες. Έτσι, ο Πασάς σε κενή εσταία με πλασέ έκανε το 0-1. Ο Ολυμπιακός Β στο 20' έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Κωστή (από πάσα του Νταμπό προτίμησε να πασάρει και μην εκτελέσει), ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Ταΐρης έσωσε την εστία του σε κεφαλιά του Καλογερόπουλου. Από διπλό διαδοχικό λάθος του τελευταίου ήρθε το 0-2.

Συγκεκριμένα, ο 18χρονος αμυντικός όχι μόνο δεν απομάκρυνε σωστά, αλλά ακολούθως ανέτρεψε εντός περιοχής τον Αρναρέλλη. Ο Πασάς ευστόχησε από την άσπρη βούλα και «κλείδωσε» το τρίποντο για την Καλαμάτα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2-0
Σκόρερ: 50' σουτ, 85' πέν. Πασάς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β (Γιάννης Οκκάς): Νίκας, Λάιντνερ (89' Αποστολόπουλος), Κασάμι (62' Σαπουντζής), Λιάτσος (77' Συρμής), Καλογερόπουλος, Νταμπό, Νίκολιτς, Βοΐλης, Κωστή (89' Ιμπαγάσα), Κινκούε, Καράκουτης (62' Μπα).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Αναστόπουλος): Ταΐρης, Κωνσταντινόπουλος, Μαβινγκά (70' Ασίγκμπα), Λουπάνο, Παπατόλιος, Άλβες (57' Καραγκούνης), Μπενίτες (57' Αναστασόπουλος), Μπόρχες (81' Αρναρέλλης), Βασιλόγιαννης (70' Μπακαγιόκο), Ρόβας, Πασάς.

Διαιτητής: Τζαμουτζαντώνης (Χίου)
Βοηθοί: Πάγκαλος, Φραγκιαδάκης (Λασιθίου)

Last modified onΣάββατο, 12 Νοέμβριος 2022 15:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep