Κλήρωση τριών φάσεων

Τη Δευτέρα (14/11) διενεργείται η κλήρωση των «16», αλλά και αυτές της προημιτελικής και ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η κλήρωση των τριών προσεχών φάσεων του Κυπέλλου Ελλάδος θα γίνει τη Δευτέρα (14/11, 13.00). Στους «16» μετέχουν από τη Super League 2 οι Athens Kallithea, Πανσερραϊκός, Καλαμάτα, Κηφισιά και Απόλλων Πόντου. Οι αγώνες είναι διπλοί και δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Θα γίνουν ακόμα γνωστές οι διασταυρώσεις στους «8» και στους «4» του θεσμού. Αναλυτικά:

«Με καλεσμένο τον Αντώνη Νικοπολίδη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14/11 στις 13.00 στο ξενοδοχείο Marriott Athens (αίθουσα Aegean) η κλήρωση της 6ης, 7ης και 8ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως και αυτή για τον γηπεδούχο του τελικού. Η κλήρωση θα μεταδοθεί με live streaming από το epo.gr και από το κανάλι της ΕΠΟ στο YouTube».

Οι ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα: ΑΕΚ, Άρης, Ατρόμητος, Βόλος, Λαμία, Λεβαδειακός, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Athens Kallithea, Απόλλων Πόντου, Καλαμάτα, Κηφισιά, Πανσερραϊκός, Άγιος Νικόλαος, Απόλλων Παραλιμνίου.

Last modified onΔευτέρα, 14 Νοέμβριος 2022 11:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep