Πόντο στο φινάλε ο ΠΟΤ Ηρακλής

Ο Στράτος Ευγενίου είχε ζητήσει νίκη, αλλά ο ΠΟΤ Ηρακλής απέφυγε την ήττα από τον Αλμωπό Αριδαίας στο 86' (1-1).

Με γκέλα ξεκίνησε το νέο πρωτάθλημα ο ΠΟΤ Ηρακλής. Οι Κυανόλευκοι υποδέχτηκαν τον Αλμωπό Αριδαίας στο Καυτανζόγλειο και παρότι ο Στράτος Ευγενίου είχε ζητήσει ξεκίνημα με τρίποντο, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κρατούσαν το «διπλό» ως το 86'.

Ο ΠΟΤ Ηρακλής είχε επιθετικό πρόβλημα, δεν πήρε βοήθειες από τον πάγκο και στο 26' βρέθηκε πίσω στο σκοτ με σουτ του Πέττα. Δέκα λεπτά νωρίτερα επικράτησε αναταραχή όταν ο Χρουσιέλ βρήκε δίχτυα, ο διαιτητής Μελτζανίδης το κατακύρωσε, αλλά ακολούθως άλλαξε απόφαση θεωρώντας ότι η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή. Τελικά, στο 86' και από κούρσα του Βιτλή, ο Τότσκα με προβολή διαμόρφωσε το 1-1.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 1-1
Σκόρερ: 86' σουτ Τότσκα - 26' σουτ Πέττας

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Βελλίδης, Πανάγου, Βιτλής, Κωστούλας, Χρουσιέλ, Δόρης (59' Κουντουριώτης), Πατράλης, Τότσκα, Άλεξιτς, Τομάς, Μανουσάκης (76' Σίλβα).

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Γιώργος Τυριακίδης): Ντόκιτς, Παρασκευάς, Μανωλάκης (90' Σουλιώτης), Σέχου, Τσιμπούκας, Κέρθι, Έππας (72' Ασλαμπάλογλου), Κολλαράς, Γιουκούδης (77' Πόποβιτς), Πέττας (90' Τσιπούρας), Παπαδόπουλος (90' Γιαλαμούδης).

Διαιτητής: Μελτζανίδης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Δανδανόπουλος, Χρυσέλης (Ξάνθης)

Last modified onΚυριακή, 06 Νοέμβριος 2022 18:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep