Στο χείλος του υποβιβασμού

Ακόμα πιο κοντά στη Γ' Εθνική βρίσκονται Πιερικός και Ολυμπιακός Βόλου μετά το 2-2 στην Κατερίνη.

Το αποτέλεσμα που... δεν βόλεψε κανέναν από τους δύο ήταν το 2-2 μεταξύ Πιερικού και Ολυμπιακού Βόλου στην Κατερίνη. Σε εξ αναβολής παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής που έγινε τη Μεγάλη Τετάρτη αμφότεροι έχασαν έδαφος στην προσπάθεια σωτηρίας και η μοίρα τους πλέον δεν εξαρτάται μόνο από τους ίδιους.

Οι Ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν στο 32' με τον Σιαφά, ο Κανούλας ισοφάρισε στο 56' και παρότι ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε το 1-2 με τον Κότος, ο Κανούλας στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το 2-2. Ο Πιερικός μπορεί να υπερισχύει στην ισοβαθμία με την ομάδα της Μαγνησίας, όμως έχει να δώσει ένα ακόμα ματς, αυτό με την Αναγέννηση Καρδίτσας εντός έδρας και οι 34 βαθμοί σωτηρία με τα έως τώρα δεδομένα δεν δίνουν.

Ακόμα πιο δύσκολη είναι η κατάσταση για τον Ολυμπιακό Βόλου. Μάξιμουμ μπορεί να φτάσει τους 32 βαθμούς (απομένουν τα ματς με Απόλλωνα Λάρισας εντός, Ολυμπιακό Β εκτός), οπότε η παρουσία του σε επαγγελματική κατηγορία δεν εξαρτάται μόνο από τα πόδια των ποδοσφαιριστών του.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 2-2 (23η αγωνιστική)
Σκόρερ: 56', 90'+2' σουτ Κανούλας - 32' σουτ Σιαφά, 71' σουτ Κότος
Δοκάρι: 56' Παντελιάδης

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γαλάνης, Μηλιώτης (67' λ.τρ. Χαντζάρας), Χαρτσιάς, Παντελιάδης, Κουκόλης, Τόσκας (63' Σούνταρ), Κριμιτζάς (81' Μπουόλι), Ζαφειράκης (81' Φωκαΐδης), Ντίνας (63' Εμπουέλε), Β. Παπαδόπουλος, Κανούλας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Τίμος Καβακάς): Ξενοδόχοφ, Παπακώστας, Μαρκοπουλιώτης, Φιλίποβιτς (73' Γκαργκαλατζίδης), Στάμου, Κόλα, Μάνγκα, Κουντουριώτης (62' Ξύδας), Σιαφά, Κότος (84' Ντιαμπί), Βερνάρδος.

Διαιτητής: Βουρνέλης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Νίκζας, Μάνος (Λάρισας)

Last modified onΤετάρτη, 20 Απρίλιος 2022 19:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep