Στο -5 η ΑΕΛ

Η ΑΕΛ έμεινε στο 1-1 με τη Νίκη Βόλου και δεν εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Βέροιας από τον Πιερικό.

Η ΑΕΛ αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης κόντρα στη Νίκη Βόλου για την 31η αγωνιστική και απέτυχε να εκμεταλλευτεί την ήττα (2-1) της Βέροιας από τον Πιερικό. Έτσι, βρίσκεται στο -5 από την κορυφή.

Η Νίκη Βόλου άνοιξε το σκορ μόλις έξι λεπτά μετά τη σέντρα. Ο Μιράντα εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Θεοδωρόπουλου (1-0). Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 29' και στο 37' με τον Πάνο, αλλά και στο 30' με τον Τσουκαλά.

Ο Παναγιώτης Γκουτσίδης προχώρησε σε τριπλή αλλαγή με τη σέντρα, με τους Όγμποε, Κολομπίνο και Γρηγορόπολο να μπαίνουν στο ματς. Στο 52' η ΑΕΛ κέρδισε πέναλτι, για χέρι του Κυριακίδη. Στο ίδιο λεπτό ο Όγκμποε έκανε το 1-1 από την άσπρη βούλα. Το σουτ του Μαυριά στο 52' πέρασε δίπλα από το δεξί παραθυράκι, ενώ στο 74' το σουτ του Κολομπίνο έδιωξε ο Μπάγιτς. Στο 88' ο Ουρουγουανός έκανε το σουτ, το οποίο κόντραρε στον Κυριακίδη και η μπάλα απομακρύνθηκε. Στο 90'+1' η Νίκη ζήτησε πέναλτι για χέρι αμυντικού της ΑΕΛ, δεν καταλογίστηκε παράβαση και το 1-1 διατηρήθηκε.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Αθανασίου, Πάνος, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Παναγιωτίδης (77' Γκαρσία), Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Βασιλείου (65' Βλαχομήτρος), Μιράντα, Κουσκουνάς

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Μπέρτος, Μαξιμένκο, Παπαγεωργίου, Γαρουφαλιάς, Κούστα, Μαυριάς (77' Νίνο), Γλυνός (67' Μιλτιάδης).

Last modified onΠέμπτη, 14 Απρίλιος 2022 16:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep