Απίθανο... blackjack της ΑΕΛ

Οι Βυσσινί πανηγύρισαν απίθανο τρίποντο (3-2) στο 90'+6' στην έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας μετά από 22 χρόνια και έφτασαν το αήττητο σερί τους στα 21 ματς.

Θεσσαλικό ντέρμπι με τα όλα του ήταν αυτό της 25ης στροφής μεταξύ της Αναγέννησης Καρδίτσας και της ΑΕΛ. Οι Βυσσινί αιφνιδίασαν, βρέθηκαν να προηγούνται 2-0, η ΑΣΑ έβγαλε αντίδραση με παίκτη λιγότερο και έφερε το ματς στα ίσα, όμως στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν εν μέσω μεγάλης έντασης το πολύτιμο «διπλό» με 3-2.

Ήταν η πρώτη νίκη της ΑΕΛ στην έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας μετά από 22 χρόνια (26/03/00) με την οποία η ομάδα της Λάρισας διεύρυνε το αήττητο σερί της στα 21 παιχνίδια! Η ΑΣΑ από την πλευρά της μπήκε... κοιμισμένη. Στο 6' είδε τον Όγκμποε να κάνει το 0-1, ο Νικολιάς στο 22' με τη δεύτερη ασίστ του Μαυριά έκανε το 0-2 και ο Λαρέα στο 37' άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο, κάνοντας πέναλτι στον Κώστα Παπαγεωργίου. Ωστόσο, ο Κολομπίνο έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι νόμιζαν ότι είχαν «καθαρίσει» το ματς, αλλά οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση. Στο 73' ο Πλέγας μείωσε με σουτ και στο 88' ο πρώην της ΑΕΛ, Μπαντιμπαγκά ισοφάρισε σε 2-2! Οι Βυσσινί αύξησαν την πίεσή τους και στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γλυνός με σουτ διαμόρφωσε το 2-3. Μάλιστα, ο Μαξιμένκο προκάλεσε με τους πανηγυρισμούς του και δημιούργησε μεγάλη ένταση μεταξύ των αποστολών των δύο ομάδων. Αποτέλεσμα ήταν να δει την κόκκινη ο Κουτσιανικούλης που ήταν εκτός 20άδας. Άσχημη εντύπωση προκάλεσε η αντίδραση του Καρανίκα τη στιγμή της αλλαγής του.

Σημειώνεται ότι η Αναγέννηση έδωσε το 11ο παιχνίδι της μέσα σε διάστημα 34 ημερών. Η πρώτη εντός έδρας ήττα σε επαγγελματική κατηγορία μετά από περίπου 4 χρόνια την αφήνει πίσω σε ό,τι αφορά τη διεκδίκηση της πρωτιάς.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΕΛ 2-3
Σκόρερ: 73' σουτ Πλέγας, 88' κεφ. Μπαντιμπαγκά - 6' σουτ Όγκμποε, 22' σουτ Νικολιάς, 90'+6' σουτ Γλυνός
Κόκκινες: 37' Λαρέα, 90'+9' Κουτσιανικούλης
Χαμ. πέν.: 38' Κολομπίνο (δοκάρι)

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Τσακμακίδης): Γκέκας, Καρανίκας (40' Κουτρομάνος), Σταμόπουλος, Λαρέα, Γκόλιας (81' Πολίτης), Λαγός, Πλέγας, Μπενγκόα (59' Μπαντιμπαγκά), Δημούτσος (40' Γκίνη), Μπραμπίγια (81' Μπιανκόνι), Αθανασιάδης.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Ομάρ, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Κ. Παπαγεωργίου (82' Μιλτιάδης), Κολομπίνο, Νικολιάς (53' Γλυνός), Γαρουφαλιάς, Μαυριάς, Όγκμποε.

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθήνας)
Βοηθοί: Κολλιάκος (Αθήνας), Γεωργακόπουλος (Πειραιά)

Last modified onΣάββατο, 19 Μάρτιος 2022 17:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep