Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Επεισοδιακό φιλικό

Επεισοδιακό ήταν το φιλικό του Βύζαντα με την Παναχαϊκή στα Μέγαρα. Επεισοδιακό ήταν το φιλικό του Βύζαντα με την Παναχαϊκή στα Μέγαρα.

Ο Βύζας επικράτησε της Παναχαϊκής με 1-0 σε ένα φιλικό που στο τέλος του είχε πολλά νεύρα με κόκκινη στον Ουατάρα και επεισόδιο Λίτση – Τζαναβάρα με τη λήξη της αναμέτρησης.

Μέχρι το ημίχρονο όλα έδειχναν να κυλούν καλά στην φιλική αναμέτρηση του Βύζαντα με την Παναχαϊκή, αλλά μετά την ανάπαυλα τα νεύρα αυξήθηκαν, τα μαρκαρίσματα έγιναν πιο σκληρά και όσο κυλούσε ο χρόνος πλησίαζε η έκρηξη. Οι ποδοσφαιριστές μιλούσαν μεταξύ τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο, άρχισε το σκληρό παιχνίδι και τελικά έφτασαν τα τελευταία λεπτά που έφεραν την αποβολή του Ουταρά για μαρκάρισμα στον Μπιτσάκο εκτός φάσης. Με τη λήξη υπήρχαν παράπονα από τις δύο πλευρές για την σκληρότητα που ήταν ανεπίτρεπτη για φιλικό παιχνίδι.

Αποκορύφωμα ήταν το επεισόδιο του προπονητή του Βύζαντα Παναγιώτη Τζαναβάρα με τον Γιάννη Λίτση που πλέον παίζει στην Παναχαϊκή, αλλά πέρσι ήταν μαζί στα Μέγαρα. Οι ψυχραιμότεροι μπήκαν στην μέση και έτσι το επεισόδιο σταμάτησε εκεί.

Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπήρξε ιδιαίτερη ποιότητα ανάμεσα σε δύο ομάδες που είχαν πολλές απουσίες και δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν στον αγωνιστικό χώρο. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, ο Βύζας εκμεταλλεύθηκε ένα γέμισμα, είχε καλή απόδοση στην άμυνα που δεν άφησε πολλά κενά στην Παναχαϊκή και έτσι έφτασε στη νίκη.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

5’ ο Αρναρέλης προσπάθησε να κρεμάσει τον Βρονταρά από το ύψος της περιοχής με ξαφνικό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ

9’ σουτ του Βασιλαντωνάκη από πλάγια μπλόκαρε ο Παναγόπουλος

39’ σουτ του Καραμανλή έξω από την περιοχή έφυγε άουτ

43’ ΓΚΟΛ 1-0 ο Ρεκλείτης έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Κρητικός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα

50’ κίτρινη στον Κοκκίνη

59’ Ο Κοκκόλης έκανε προσπάθεια από αριστερά, αλλά το σουτ που επιχείρησε μόνος με τον τερματοφύλακα πήγε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων

75’ κίτρινη κάρτα στον Γκρομίτσαρη

88’ κόκκινη κάρτα στον Ουαταρά για χτύπημα στον Μπιτσάκο εκτός φάσης

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Δημητρόπουλος με βοηθούς τους Φαρμάκη και Οικονόμου. Τέταρτος διαιτητής ήταν ο Σταθόπουλος.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Παναγόπουλος (78’ Μούζος), Βλάχος Παν. (61’ Μπιτσάκος), Μανδύλης (80’ Δημητρίου), Ταμπάκης (80’ Μαρίνης), Γρομητσάρης (46’ Σπαγής) , Ρεκλείτης (68’ Ζούμας), Γκεμίσης (78’ Ζάρκος), Διαμαντόπουλος (46’ Σιώκος), Κοκκόλης (65’ Βλάχος Θωμάς), Κρητικός (46΄Χασιάς), Αρναρέλης (46’ Βίτο)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Βρονταράς (46’ Πίτκας), Μπλουτέτ (60’ Σπίνουλας), Λίτσης, Βοσκόπουλος, Ουρτάδο, Καραμανλής, Μπρέσκα, Κοιλιάρας (46’ Ουαταρά), Κωνσταντινίδης (73’ Σεϊτάι), Βασιλαντωνόπουλος, Κοκκίνης

Last modified onΣάββατο, 08 Σεπτέμβριος 2012 21:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep