Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πάει για Τετάρτη η κλήρωση

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπάρξει νέα καθυστέρηση στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League και αυτή θα γίνει την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπάρξει νέα καθυστέρηση στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League και αυτή θα γίνει την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου.

Νέα καθυστέρηση αναμένεται να ανακοινωθεί για την κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League, κάτι που δίνει τροφή σε σενάρια για τους τρεις.

Μια ακόμη ημέρα πίσω αναμένεται να πάει η κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League και αντί για την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου να γίνει την Τετάρτη (12/9) στα γραφεία της διοργανώτριας. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπάρξει νέα παράταση ώστε να κερδίσουν ακόμη 24 ώρες για να την υπόθεση των τριών ομάδων. Οι διαδικασίες που ξεκίνησαν με την κοινή συνάντηση των φορέων την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου θα χρειαστεί μάλλον λίγο χρόνο παραπάνω ώστε να τελειώσουν, είτε θετικά, είτε αρνητικά.

Σημαντικό ρόλο σε αυτή την καθυστέρηση έχει το ταξίδι της Εθνικής Ελλάδος στην Λετονία και το ότι θα λείπει ο Σοφοκλής Πιλάβιος ώστε να υπάρξει συνάντηση. Αν η συνάντηση όλων των πλευρών γίνει την Δευτέρα (10/09) ή υπάρξει απάντηση την ίδια ημέρα, δύσκολα θα προλάβουν να κάνουν και διοικητικό συμβούλιο και κλήρωση την Τρίτη. Στη σκέψη των ανθρώπων της διοργανώτριας υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο ώστε να μην είναι ελάχιστος ο χρόνος και κυρίως για να οργανωθεί η κλήρωση όπως πρέπει και να μην υπάρχει πρόβλημα με την αναμονή του τέλους του διοικητικού συμβουλίου ώστε να αρχίσει.

Σημειώνεται ότι πρόσκληση στις ΠΑΕ η διοργανώτρια αρχή δεν έχει στείλει...

Αρκετοί μεταφράζουν την καθυστέρηση αυτή ως θετικό στοιχεία για τις τρεις ομάδες, διότι αν το κλίμα ήταν αρνητικό δεν θα απαιτούσαν καμία προθεσμία ώστε να κερδίσουν χρόνο. Η νομική κάλυψη που ζητά η διοργανώτρια από την ΕΠΟ είναι ένα από τα θέματα που μπορούν να ξεπεραστούν.

Πάντως, αρκετοί δεν βάζουν στο ίδιο τραπέζι και τις τρεις ομάδες, αφού αναφέρουν πως η περίπτωση του Ηρακλή είναι διαφορετική από αυτές της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου.

Last modified onΠαρασκευή, 07 Σεπτέμβριος 2012 20:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep