Με Γκόλια η Αναγέννηση

Η Αναγέννηση Καρδίτσας νίκησε 1-0 σε φιλικό τον Ολυμπιακό Βόλου.

Φιλικό στην Καρδίτσα έδωσε η Αναγέννηση με τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι γηπεδούχοι νίκησαν 1-0 χάρη σε γκολ που πέτυχε με κεφαλιά ο Γκόλιας από σέντρα του Λώττα στο 81'.

Η πρώτη φάση της αναμέτρησης ανήκε στον Ολυμπιακό Βόλου, όταν ο Μπάτροβιτς σούταρε από μακριά, όμως ο Ντμίτροβιτς μπλόκαρε εύκολα. Η Αναγένηση απείλησε για πρώτη φορά στο 16', όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Κουτσιανικούλης έκανε το γύρισμα, όμως οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων έδιωξαν.

Ένα λεπτό αργότερα ο Πολίτης εκτέλεσε το φάουλ, όμως κανείς παίκτης της Αναγέννησης δεν μπήκε στην πορεία της μπάλας με αποτέλεσμα να μπλοκάρει εύκολα ο Ξενοδόχοβ. Στο 34′ ο Μπάτροβιτς εκτέλεσε το φάουλ από καλή θέση, η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Μετά από σέντρα του Πολίτη στο 40′ ο Λαρρέα από πλεονεκτική θέση έκανε την κεφαλιά, όμως ο Ξενοδόχοβ μπλόκαρε.

Η Αναγέννηση ξεκίνησε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και προσπάθησε να βρει διαδρόμους προς την εστία του Ξενοδόχοβ. Ο Μπιανκόνι στο 54ο λεπτό βρέθηκε μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ όμως ο Ξενοδόχοβ μπλόκαρε. Ένα λεπτό αργότερα η Αναγέννηση «άγγιξε» το γκολ, όταν ο Γκουγκούδης έκανε τη σέντρα, ο Γκίνη έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 68ο λεπτό ο Μπιανκόνι δοκίμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση χωρίς να βρει στόχο. Τελικά η Αναγέννηση το βρήκε στο 81'.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Ντμίτροβιτς, Κουτρομάνος, Γκουγκούδης, Λαρρέα, Γκόλιας, Λαγός, Γκίνη, Βιδάλ, Κουτσιανικούλης, Πολίτης, Μπιανκόνι.
Αγωνίστηκαν και οι: Μ.Θεολόγης, Πλέγας, Μάνιος, Μπάλλας, Καρανίκας, Σταμόπουλος, Λώττας, Ανδρέου, Κοτσώνης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Γιώγος Βαζάκας): Ξενοδόχοφ, Στάμου, Φιλίποβιτς, Na'a, Σκοπελίτης, Ντιαμπί, Κόλα, Μπάτροβιτς, Κουντουριώτης, Ξύδας, Βερνάρδος.

Last modified onΚυριακή, 31 Οκτώβριος 2021 21:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep