Μετά τον Ερέρα, δανεικοί από ΑΕΛ

Μετά την προσθήκη του Ερέρα, όταν ολοκληρωθεί και επίσημα, ο Ολυμπιακός Βόλου θα στραφεί στην απόκτηση τριών δανεικών από την ΑΕΛ.

Πολύ κοντά στον Χερμάν Ερέρα, όπως είχε ενημερώσει πρώτο το FL News, βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου, με τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό να αναμένεται στο Βόλο την ερχόμενη εβδομάδα προκειμένου να υπογράψει στην ομάδα. Οι «Ερυθρόλευκοι» δεν θα σταματήσουν εκεί όμως, στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς μετά την ολοκλήρωση της εν λόγω μεταγραφής στοχεύουν σε τρεις ποδοσφαιριστές από την ΑΕΛ, η οποία προσφέρθηκε να παραχωρήσει ως δανεικούς ακόμη και πέντε. 

Οι δύο είναι οι Λουφάκης και Κοτσιανούλης, οι οποίοι σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού Βόλου είναι ικανοί να βοηθήσουν τη φετινή προσπάθεια της ομάδας τους παρόλο που δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής φέτος με τους «Βυσινί». Όσον αφορά τον τρίτο, ακούστηκε το όνομα του Χαλάτση αλλά τελικά είναι ένας 19χρονος που ξεκίνησε από το τοπικό της Λάρισας, συνέχισε στις ακαδημίες Αθηναϊκού συλλόγου, επιστρέφοντας στη Λάρισα για χάρη της ομόνυμης ομάδας με την οποία έγινε επαγγελματίας πέρυσι. Το όνομα του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό. 

Πηγή: magnesiasports.gr

Last modified onΣάββατο, 09 Ιανουάριος 2021 14:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep