Πρόβλημα στη μεταγραφή Μπαράνκο

Ανεπιτυχής ήταν η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μπρούνο Μπαράνκο από τον Ολυμπιακό Βόλου στην ΑΕΛ.

Προς «ναυάγιο» οδεύει η μεταγραφή του Μπρούνο Μπαράνκο στη Λάρισα από τον Ολυμπιακό Βόλου, σύμφωνα με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο. Ο μεγαλομέτοχος των «Ερυθρολεύκων» μίλησε στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού «Βόλος 98.6» και την εκπομπή «Clasico» τονίζοντας πως παρότι υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τον Ολυμπιακό να λαμβάνει μάλιστα και ένα σεβαστό ποσό ως προκαταβολή, ο Μπαράνκο έκανε πίσω.

Όπως τόνισε ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, ο Κούγιας τήρησε τη συμφωνία και τον ευχαρίστησε. Υπήρξε, ωστόσο ένα θέμα με την οικογένεια του ποδοσφαιριστή και ζήτησε να το σκεφτεί. Το πρόβλημα αρχικά ήταν στη διάρκεια του συμβολαίου, καθώς ήθελε να υπογράψει για 1.5 χρόνο και όχι για 3.5 χρόνια, όπως ήθελε η ΑΕΛ. Υπήρξε τελικά συμφωνία για συμβόλαιο συνεργασίας 2.5 χρόνων, ωστόσο, ο Μπρούνο Μπαράνκο αποφάσισε να μην υπογράψει. Ζήτησε να μιλήσει πρώτα με τον πατέρα του στην Αργεντινή που είναι εισαγγελέας. Ο ποδοσφαιριστής δεν υπέγραψε στην ΑΕΛ, με την μεταγραφή του αυτή τη στιγμή να παρουσιάζει εμπλοκή.

Θα υπάρξει και την Τετάρτη (23/12) νέα συνάντηση Τσιμπανάκου - Κούγια και το θέμα θα ξεκαθαρίσει, αν και όλα εξαρτώνται από την απόφαση που Μπαράνκο κι αν ο ίδιος επιθυμεί να υπογράψει στην ΑΕΛ και να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League 1.

Κούγιας για εργομετρικά

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, πάντως, ανέφερε στο «Ράδιο Ένα 102,5» ότι ο Αργεντινός δεν είχε και τα καλύτερα αποτελέσματα στα εργομετρικά, ενώ ανέφερε:

«Μας είπε ότι πρέπει να μιλήσει και με τον πατέρα του που είναι εισαγγελέας στην Αργεντινή. Ενώ είχαμε συμφωνήσει και είχα δώσει και ένα σεβαστό ποσό ως προκαταβολή στον κο Τσιμπανάκο στα γραφεία μας χθες, ο ποδοσφαιριστής ουσιαστικά ακύρωσε τη μεταγραφή. Μιλούσε με τον πατέρα του και τη μητέρα του που είναι δικηγόρος και θέλαμε να έχουμε ένα μεγάλο συμβόλαιο μαζί του, μιας και είναι και νέο παιδί, και αυτός ζήτησε συμβόλαιο 1,5 έτους μόνο, ενώ εμείς θέλουμε συμβόλαιο 3 χρόνων. Χθες το βράδυ τουλάχιστον προσωρινά χάλασε η μεταγραφή. Εμένα μου άρεσε πολύ πάντως γιατί τον είχα δει και σε κάποια παιχνίδια».

Last modified onΤετάρτη, 23 Δεκέμβριος 2020 12:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep