«Θα παλέψουμε για το καλύτερο»

Για το πως βιώνει ο ίδιος αλλά και η ομάδα του το λουκέτο στη Football League μίλησε ο αμυντικός του Ολυμπιακού Βόλου, Ιγκόρ Φιλίποβιτς. 

Έχοντας αγωνιστεί με πολλές ομάδες της πατρίδας του και του εξωτερικού, ο Ιγκόρ Φιλίποβιτς ήρθε στην Ελλάδα για πρώτη φορά τον περασμένο Ιανουάριο για χάρη του Ασπροπύργου αλλά λόγω των συνθηκών στη χώρα μας και τις αλλεπάλληλες αναβολές του πρωταθλήματος, έμελλε να αλλάξει ομάδα και να μεταβεί στον Βόλο για χάρη των «Ερυθρολεύκων». Ο Σέρβος αμυντικός μίλησε για το πως βιώνει τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του την αγωνιστική αδράνεια. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι δύσκολη λόγω κορωνοϊού. Δύο επαγγελματικές κατηγορίες δεν έχουν καν ξεκινήσει, αλλά απ΄ όσο μαθαίνω αυτό πρόκειται να αλλάξει σύντομα. Πραγματικά, όλοι μας ανυπομονούμε να ξεκινήσουν οι ομαδικές προπονήσεις και στη συνέχεια οι αγώνες.

Η κατάσταση με τον κορωνοϊό είναι ιδιαίτερα σοβαρή και σίγουρα προτεραιότητα όλων είναι η υγεία, όμως βλέπουμε ότι σε άλλες χώρες παίζεται κανονικά ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι κάτι παρόμοιο μπορεί να γίνει χωρίς προβλήματα και στις μικρές κατηγορίες στην Ελλάδα”, ήταν η αρχική του τοποθέτηση και συνέχισε:
 
«Προπονούμαστε ατομικά μέσα στη μέρα για να διατηρηθούμε σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση. Είναι βέβαια διαφορετικό να γυμνάζεσαι μόνος σου, από το να προπονείσαι με τους συμπαίκτες σου και θεωρώ τελείως άδικη τη διάκριση που έγινε με τη Super League 2 όσον αφορά τις ομαδικές προπονήσεις.
 
Στον ελεύθερο χρόνο μου τώρα, μου αρέσει να παρακολουθώ σειρές στο Netflix και να παίζω Play Station. Έχω κάποιους φίλους που παίζουν στη Λάρισα και βρισκόμαστε σε επικοινωνία, όμως λόγω των περιορισμών δεν μπορώ να τους δω από κοντά.»
 
Στη συνέχεια μίλησε για τον Ολυμπιακό Βόλου και έστειλε το μήνυμα του στον κόσμο της ομάδας:

«Η ομάδα αξιοποίησε αυτό το διάστημα για να διευθετήσει κάποιες εργασίες στο προπονητικό μας κέντρο. Πιστεύω ότι όταν θα επιστρέψουμε στις προπονήσεις, όλα θα βρίσκονται στην εντέλεια για να μπορούμε να δουλέψουμε στις καλύτερες συνθήκες.
 
Εύχομαι να είμαστε υγιείς πάνω απ΄όλα και να μπούμε σύντομα σε κανονικούς ρυθμούς. Αυτή τη στιγμή, το σημαντικότερο για όλο τον κόσμο είναι να επιστρέψει στη φυσιολογική του ζωή.
 
Και εμείς και ο κόσμος θέλουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα το συντομότερο και ελπίζουμε να κάνουμε καλή εκκίνηση όποτε κι αν αυτή δοθεί. Θέλουμε καλά αποτελέσματα και αυτός είναι ο στόχος που έχουμε θέσει τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και η διοίκηση. Όποτε κι αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα παλέψουμε για το καλύτερο.
 
Εύχομαι να επιστρέψει στο γήπεδο και ο κόσμος κάποια στιγμή -αν και προς το παρόν αυτό φαντάζει δύσκολο- γιατί έχω ακούσει τα καλύτερα για τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου και θέλω να το διαπιστώσω.. ιδίοις όμμασι!». 
 
Πηγή: regista
Last modified onΚυριακή, 20 Δεκέμβριος 2020 12:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep