Παρουσίαση με υψηλούς στόχους

ΠΗΓΗ: magnesiasports ΠΗΓΗ: magnesiasports

Επιτυχημένη η βραδιά παρουσίασης του Ολυμπιακού Βόλου, ενόψει της σέντρας της Football League.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Ολυμπιακού Βόλου στη «Φίλια Γη» το βράδυ της Δευτέρας λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League. Οι φίλοι της ομάδας είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με τα τραγούδια του συγκροτήματος του Τάκη Ιωακειμίδη, αλλά είδαν να παρουσιάζεται το ρόστερ της ομάδας και οι εμφανίσεις της. Παρουσιαστές της εκδήλωσης ήταν οι δημοσιογράφοι Ευθύμης Χούτας και Αλίκη Φωτιάδου.

Η βραδιά ξεκίνησε με την προβολή ενός βίντεο με τις αθλητικές εγκαταστάσεις στον Άγιο Γεώργιο Φερών και των νέων γραφείων της ΠΑΕ. Ακολούθησε η ομιλία του προέδρου του Ερασιτέχνη Νίκου Τσεκούρα, που έκανε και τη βράβευση της Ελευθερίας Στάμου, αθλήτριας της τεχνικής κολύμβησης του συλλόγου με ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο της Αιγύπτου.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Ευριπίδης Τσιμπανάκος, που ζήτησε κυρίως στήριξη από τον κόσμο και διαβεβαίωσε πως ο Ολυμπιακός Βόλου θα χρησιμοποιήσει το γήπεδο της Νεάπολης, διαψεύδοντας φήμες περί του αντιθέτου. Παράλληλα, ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη αλλά και ειδικά τον δικηγόρο κ. Χαρμάνη για την προσφορά τους, ενώ το μήνυμά τους διά μέσου των εκπροσώπων τους έστειλαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κ.κ. Μπουκώρος και Μαραβέγιας.

Στη συνέχεια, την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας που αντιστοιχούσαν σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες ανέλαβαν οι ποδοσφαιριστές Ρόκας, Ντούνης, Ράντι και Κουτσιανικούλης, ενώ δεν μπόρεσε να δώσει το παρών λόγω προσωπικών υποχρεώσεων ο γιος του Τάκη Συνετόπουλου, που ήταν προγραμματισμένο να πάρει το πρώτο εισιτήριο διαρκείας. Πάντως προβλήθηκε βίντεο με ιστορικές φωτογραφίες του μεγάλου άσου του παρελθόντος και αναγνώστηκε ένα σύντομο βιογραφικό του, με την ευχή ο Ολυμπιακός Βόλου να επιστρέψει στη φυσική του έδρα, που φέρει το όνομά του.

Ακολούθησε η παρουσίαση του προπονητικού τιμ, Γράφας, Τσιγαρίδας, Γεωργιάδης, Κούγκουλος, του τεχνικού διευθυντή και του υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος, Παππά και Παπακωνσταντίνου, του γενικού αρχηγού Γ. Θεοδωρίδη, αλλά και των Λευτέρη Τασιόπουλου (υπεύθυνος διοργάνωσης αγώνων) και Μίλτου Μαργαρού (υπεύθυνος γραφείων).

Οι παίκτες στη συνέχεια άκουγαν ένας-ένας το όνομά του και παρουσιάζονταν στον κόσμο, που τους χειροκροτούσε, ενώ το ίδιο έγινε και με τους πιτσιρικάδες της Κ17, που πήραν μάλιστα το θερμότερο χειροκρότημα (το παρών έδωσαν και οι άνθρωποι του τεχνικού επιτελείου της Κ17).

Οι νέες φανέλες παρουσιάστηκαν από όμορφα κορίτσια και ήταν η κλασική ερυθρόλευκη η λευκή, η λαχανί και οι τρεις εμφανίσεις των τερματοφυλάκων (μαύρη, κοραλί, λαχανί). Την τελευταία φόρεσε ο νεαρός τερματοφύλακας Ζάχος.

Από τη μεριά του ο ταμίας του Ερασιτέχνη, Δημήτρης Πέγιος, επισήμανε ότι δεν πρόκειται να ξαναχρεωθεί η ΠΑΕ, κάτι που οδήγησε στο πρόσφατο παρελθόν στη διάλυσή της. Τελευταίος ομιλητής ήταν ο Dr Ζ. Παπανικολάου, επιστημονικός συνεργάτης της Κ17, που διαβεβαίωσε τους γονείς των παιδιών ότι βρίσκονται σε πολύ καλά χέρια.

ΠΗΓΗ: magnesiasports

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep