«Υπάρχει όραμα για την ομάδα»

Εύκολα πήρε την απόφαση ο Σάκης Κατσούλης να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς πείστηκε από το όραμα των διοικούντων

Ευχαριστημένος με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό Βόλου είναι ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» επισήμανε πως πείστηκε να παίξει στη Γ’ Εθνική, επειδή η διοίκηση έχει όραμα και υψηλούς στόχους.

«Ήλθα σε μία μεγάλη και ιστορική ομάδα. Η φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου είναι βαριά και αυτό το γνωρίζουν όλοι στην Ελλάδα. Από τις πρώτες επαφές που είχα με τον κ. Μποτσιβάλη και τον κ. Τσιμπανάκο πείστηκα για το όραμα που έχουν για την ομάδα. Έτσι, δεν χρειάστηκε να σκεφτώ πολύ για να δεχθώ να κατέβω μία κατηγορία και να παίξω του χρόνου στη Γ’ Εθνική. Οι συζητήσεις ολοκληρώθηκαν και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον αποτελώ μέλος της μεγάλης οικογένειας του Ολυμπιακού Βόλου», ανέφερε αρχικά.

Για τον κόσμο της ομάδας, ο 25χρονος γκολκίπερ επισήμανε: «Έχω έλθει στον Βόλο αρκετές φορές ως αντίπαλος και διαπίστωσα ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αγαπούν με θέρμη την ομάδα τους. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στο κοινό αυτό και ευελπιστώ ότι η παρουσία του Ολυμπιακού στη Γ’ Εθνική θα αποτελέσει μία μικρή παρένθεση στην πλούσια ιστορία του, διότι αυτή η ομάδα αξίζει για πολύ ψηλότερα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep