Ενίσχυση του Ερασιτέχνη

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου θα είναι αυτός που θα αναλάβει την τύχη του ποδοσφαιρικού τμήματος και γι’ αυτό ζητά ενίσχυση.

Μετά την αποβολή της ΠΑΕ από το πρωτάθλημα της Football League, ο Ερασιτέχνης καλείται να σχεδιάσει την επόμενη μέρα του συλλόγου και γι’ αυτό ζητά την ενίσχυση του κόσμου. Όπως ανέφερε και το κάλεσμα των Austrian Boys προ ημερών, όλοι πρέπει να γίνουν μέλη στον Ερασιτέχνη, με την ετήσια συνδρομή να είναι στα 20 ευρώ, προκειμένου να έχουν λόγο για το μέλλον της ομάδας. Στόχος των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι η εγγραφή 1000 μελών, έτσι ώστε να υπάρξει ένας δυνατός Ερασιτέχνης.

Την ίδια ώρα, τα μέλη του Ερασιτέχνη αρχίζουν να εξετάζουν τα σενάρια για την επόμενη μέρα. Αρχικά, περιμένουν τη γνωμοδότηση της ΕΠΟ στο ερώτημα για τις κυρώσεις της αποχώρησης από το πρωτάθλημα, την οποία ζήτησαν από τον Εργοτέλη, μιας και οι Κρητικοί βρίσκονται στην ίδια κατάσταση. Μόλις ξεκαθαρίσει ακριβώς τι θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός Βόλου την επόμενη σεζόν στη Γ’ Εθνική, τότε θα ληφθούν οι καθοριστικές αποφάσεις.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep