Πεντάδα προσφυγών...

Πέντε ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου κινήθηκαν νομικά σε βάρος της ΠΑΕ.

Προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων κάνουν οι άνθρωποι που σχημάτισαν τη νέα προσωρινή διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου και μένει να φανεί αν αυτή φέρει αποτέλεσμα. Ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές έχουν κάνει γνωστό ότι θα παραμείνουν μόνο αν έχουν εγγυήσεις πως θα ολοκληρωθεί η φετινή προσπάθεια, αφού η μεταγραφική περίοδος τελειώνει και θα πρέπει οι ίδιοι να δουν το μέλλον τους.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες του flnews, προσφυγές σε βάρος των «ερυθρόλευκων» κατέθεσαν οι Γκουγκούδης, Χρυσοστομίδης, Κυζιρίδης, Παναγιώτου, ενώ εντολή για παρόμοια κίνηση έχει δώσει στον εκπρόσωπό του και ο Σταμάτης Καρράς. Αναμένουν όλοι τις εξελίξεις, αλλά θέλουν να διασφαλίσουν το μέλλον τους σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση, η οποία να εξασφαλίζει την παρουσία των «ερυθρόλευκων» ως το τέλος της σεζόν.

Από την άλλη πλευρά, πάντως, υπάρχουν και κάποιοι ποδοσφαιριστές που δεν σκοπεύουν να αποσύρουν τις προσφυγές, έτσι ώστε να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους. Σύμφωνα, πάντως, με το ρεπορτάζ του flnews, όσοι έχουν κινηθεί νομικά δεν μπορούν να αγωνιστούν απέναντι στην Αναγέννηση, αφού υπάρχει δυνατότητα ένστασης από τον αντίπαλο! Μόνη δυνατότητα συμμετοχής τους είναι να τις αποσύρουν.

Last modified onΠέμπτη, 21 Ιανουάριος 2016 18:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep