Παράταση ζωής

Πηγή φωτό: magnesiasports.gr Πηγή φωτό: magnesiasports.gr

Βρέθηκαν οι επτά που θα συγκροτήσουν τη νέα διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου.

Κρίσιμο βράδυ ήταν αυτό της 20ής Ιανουαρίου για το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου. Και έπειτα από τη συνάντηση που έγινε μεταξύ οπαδών και του Ερασιτέχνη στο ΕΑΚ προέκυψαν τα επτά άτομα που θα συγκροτήσουν τη νέα διοίκηση Πρωτοδικείου, ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να μην αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Τσεκούρας σημείωσε ότι αν δεν βρισκόταν λύση οι Θεσσαλοί θα αποσύρονταν από το πρωτάθλημα. Έτσι, βρέθηκαν τα επτά άτομα που θα συμμετάσχουν στο νέο διοικητικό σχήμα. Πρόκειται για τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Παλαιμάχων Ολυμπιακού Βόλου, τον Γιάννη Θεοδωρίδη και τους οργανωμένους Δημήτρη Μανίνη, Γιώργο Πανταζόπουλο, Κώστα Κρίκη, Χαράλαμπο Καρκατσέλη, Σταύρο Γουλιώτη και Νίκο Ορφανό. Προϋπόθεση, βέβαια, είναι να βοηθήσουν οι μέτοχοι, οι οποίοι έχουν δεσμευτεί πως μπορούν να δώσουν έως 100 χιλιάδες ευρώ, αρκεί να υπάρξει διοίκηση.

Οι φίλαθλοι ήδη μάζεψαν ένα ποσό για την ενίσχυση του ταμείου, ενώ οι επτά αναμένεται να συγκροτήσουν τη νέα διοίκηση το πρωί της Πέμπτης (21/01). Ακολούθως θα πρέπει να δοθούν χρήματα για τις ενημερότητες, προκειμένου να προωθηθούν ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων και να πληρωθούν οι παίκτες. Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι οι οπαδοί δεν θα κάνουν χρήση των διαρκείας και θα πληρώνουν εισιτήριο για να μπουν χρήματα στην ΠΑΕ.

Πηγή: magnesiasports.gr

Last modified onΠέμπτη, 21 Ιανουάριος 2016 01:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep