Πρόταση... σωτηρίας

Επιστολή του Τάσου Μπατζιάκα στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου.

Την πρωτοβουλία για κίνηση σωτηρίας του Ολυμπιακού Βόλου πήρε ο Τάσος Μπατζιάκας. Ο αντιδήμαρχος Βόλου με επιστολή του στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Νίκο Τσεκούρα πρότεινε να κάνει την αρχή και να συγκεντρώσει 50 επιφανείς Βολιώτες που θα βάλουν από 3.000 ευρώ έκαστος και με το ποσό που θα συγκεντρωθεί να βγει η χρονιά. Ο ίδιος τόνισε ότι θα καταθέσει πρώτος χρήματα.

Αναλυτικά η επιστολή Μπατζιάκα:

«Προς πρόεδρο Ερασιτέχη Ολυμμπιακού Βόλου,
κ. Νίκο Τσεκούρα
Κύριε Πρόεδρε,

Ως άνθρωπος με πολυετή συμμετοχή και προσφορά ιδιαίτερα στα πράγματα του τοπικού μας ποδοσφαίρου, και βλέποντας τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα μας, ο Ολυμπιακός Βόλου, απευθύνομαι σε σας και σας ζητώ να αναλάβετε την αναγκαία πρωτοβουλία ώστε η ομάδα να συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Footballeague.

Σύμφωνα με τις δικές μου εκτιμήσεις και με όσα στοιχεία έχουν περιέλθει υπόψη μου, το ποσό που απαιτείται για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός κυμαίνεται περί τα 150.000 ευρώ και προς τούτο προτείνω να γίνει μια κίνηση προκειμένου το ποσό αυτό να καλυφθεί από τη συνεισφορά πενήντα φίλων του Ολυμπιακού, με την αναγκαία, προφανώς, οικονομική δυνατότητα. Δείχνοντας και την πίστη που έχω στην επιτυχία της προσπάθειας αυτής, πρώτος σας καταθέτω ποσό τριών χιλιάδων ευρώ, ως το αναλογούν μερίδιο της δικής μου συμμετοχής.

Με τιμή
Τάσος Μπατζιάκας
Αντιδήμαρχος Βόλου, πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΘ, οδοντίατρος».

Last modified onΤρίτη, 19 Ιανουάριος 2016 23:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep