Χωρίς Φερνάντεζ στην Κέρκυρα

Ο Αργεντινός άσος δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου – Στον Ερασιτέχνη το μετοχολόγιο της ΠΑΕ

Με ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Football League.

Οι Θεσσαλοί δεν θα έχουν στις τους τον Ντάριο Φερνάντεζ στο κυριακάτικο (17/1) παιχνίδι, και στα πλάνα του Θωμά Μακρή συμπεριλήφθηκαν οι εξής 15 ποδοσφαιριστές: Αρβανίτης, Σκοπελίτης, Δασκαλάκης, Νάστος, Καρράς, Κυζιρίδης, Κεσίδης, Παναγιώτου, Χρυσοστομίδης, Ζέρης, Μπουτζίκος, Ντεπέτρις, Τσιάρας, Αλαμάνης και Γκουγκούδης.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε ότι έχει πλέον στην κατοχή του το μετοχολόγιο της ΠΑΕ και θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο.

Αναλυτικά αναφέρεται: «O ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 παρέλαβε χθες Παρασκευη15 Ιανουαρίου 2016 , μέσω της τριμελούς επιτροπής που έχει συσταθεί, το μετοχολόγιο της ΠΑΕ, από τον Νομικό Σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κ. Ξηρό Αντώνιο και θα προβεί σε όλες τις δέουσες ενέργειες ώστε να γίνει συνάντηση με τους ανθρώπους αυτούς προκειμένου να δρομολογηθούν εξελίξεις άρσης του αδιεξόδου. Για μια ακόμη φορά, παρακαλούμε όλους τους φιλάθλους της αγαπημένης και ιστορικής μας ομάδας, να επιδείξουν ωριμότητα και αυτοσυγκράτηση για να μην διασύρετε η ιστορία της. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα μας στον αγώνα με την Κασσιόπη».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep