«Ηττημένοι αντί για νικητές»

Πολλή δουλειά θέλει ο Ολυμπιακός Βόλου σύμφωνα με τον Σούλη Παπαδόπουλο.

Άδικη χαρακτήρισε την ήττα (2-1) του Ολυμπιακού Βόλου από τον Απόλλωνα ο Σούλης Παπαδόπουλος. Αναλυτικά δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Το αποτέλεσμα πιστεύω είναι άδικο. Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα αναγνωριστικό παιχνίδι με πολλές δυνατές μονομαχίες, πολλά φάουλ, ήταν και οι δυο ομάδες καλά στημένες στον αγωνιστικό χώρο. Δεν βρίσκαμε ούτε εμείς ούτε ο αντίπαλος χώρους... Στο δεύτερο ημίχρονο παρότι ο αντίπαλος προηγήθηκε με ένα φάουλ - αυτογκόλ, συμβαίνουν αυτά, εμείς βρήκαμε τη δύναμη και πετύχαμε ένα γκολ. Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, αλλά έγινε μια φάση - μπέρδεμα του διαιτητή με τον επόπτη και πάλι από μια στατική φάση δεχτήκαμε ένα δεύτερο γκολ. Εκεί που ήταν να πάρουμε εμείς το παιχνίδι, το χάσαμε.

Νομίζω είναι άδικο το αποτέλεσμα δεν μπορείς να πεις τίποτα, πρσοπαθήσαμε πάρα πολύ, αλλά όσο εγώ είμαι στην ομάδα έχουμε δεχτεί 4 τέρματα και όλα ήταν από στατικές φασεις. Φάουλ και κόρνερ. Ξέραμε ότι ο Απόλλων ήταν δυνατός σε αυτές τις φάσεις. Χρειαζόμαστε ακόμη περισσότερη δουλειά. Είναι κρίμα, γιατί κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Θα συνεχίσουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα διαφορετικό. Να φτιάξουμε την ψυχολογία μας και να κοιτάξουμε να νικήσουμε στο επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ γρήγορα την Παρασκευή. Δεν μπορώ να πω ότι δεν προσπάθησαν οι ποδοσφαιριστές, αλλά σίγουρα όταν θες να κάνεις πρωταθλητισμό πρέπει αυτά τα παιχνίδια να τα κερδίζεις».

Στο ερώτημα εάν μπορεί η ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό όταν σε εννέα παιχνίδια έχει σημειώσει έξι γκολ απάντησε:

«Αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Κι ο Απόλλων μέχρι πριν λίγο καιρό δεν είχε πετύχει γκολ και στα τελευταία παιχνίδια έχει πετύχει. Δεν επιτρέπεται μια ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό να δέχεται τέτοια γκολ».

Πηγή: magnesiaports.gr

Last modified onΚυριακή, 22 Νοέμβριος 2015 18:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep