«Έφυγα από τη Λαμία για τα... ταξίδια»

Δεν υπήρχε περίπτωση να… ξεφύγει το ματς από τον Ολυμπιακό Βόλου τόνισε μετά τη νίκη με 1-0 επί της Λαμίας ο Σούλης Παπαδόπουλος

Η αντίδραση των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου στα τελευταία λεπτά του νικηφόρου (1-0) αγώνα με τη Λαμία ικανοποίησε ιδιαίτερα τον Σούλη Παπαδόπουλο που μοίρασε συγχαρητήρια. «Στο Μενίδι είπα ότι ήμουν ευχαριστημένος για 86 λεπτά. Σήμερα όμως είμαι πολύ ευχαριστημένος, ακόμη περισσότερο για τα τελευταία λεπτά, έτσι όπως αντιδράσαμε στις βαθιές μπαλιές των παικτών της Λαμίας. Μου άρεσε πως αντιδράσαν τα παιδιά. Στο α' ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο, μπήκαμε πολλές φορές στην περιοχή αλλά μας έλειπε το καθαρό μυαλό. Στο δεύτερο, ο αντίπαλος βγήκε πιο ψηλά, βάλαμε το γκολ και μετά δεν υπήρχε περίπτωση να μας ξεφύγει το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και τον κόσμο» ανέφερε αρχικά μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των Θεσσαλών.

Κληθείς να σχολιάσει το προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΛ σημείωσε: «Έχουμε πρώτα το παιχνίδι του Κυπέλλου, να παίξουν και κάποια άλλα παιδιά και μετά το παιχνίδι με τη Λάρισα. Κάθε νίκη είναι σημαντική». Επίσης, αξίζει να επισημανθεί πως τόνισε ότι η αποχώρησή του από την Λαμία οφειλόταν κατά ένα μεγάλο ποσοστό στα ταξίδια που γίνονταν αυθημερόν, ενώ υπογράμμισε πως με τον καιρό η ομάδα θα παίξει καλύτερα.

Για την παρουσία του στη Λαμία: «Για εμένα οι παίκτες της Λαμίας είναι καλοί ποδοσφαιριστές και πάρα πολύ καλά παιδιά. Είμαι υπερήφανος που συνεργάστηκα, έστω και για λίγο μαζί τους. Όταν χάνεις, κατεβάζεις το κεφάλι και δεν λες κουβέντα. Εγώ έχασα ένα παιχνίδι στη Λάρισα, κατέβασα το κεφάλι και σηκώθηκα και έφυγα. Να ξέρετε ότι ένας λόγος που έφυγα από τη Λαμία ήταν τα ταξίδια. Δεν γίνεται να φεύγει η ομάδα και να πηγαίνει αυθημερόν στην Κρήτη με καράβια. Εγώ σέβομαι τους ποδοσφαιριστές. Αν είναι κάποια στιγμή να φύγει κάποιος, καλύτερα να φύγει ο προπονητής. Δεν είναι για τον Γιώργο (σ.σ. Βαζάκας) αυτό, αλλά είναι ένας από τους πάρα πολύ σοβαρούς λόγους. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, έτσι όπως ζητάμε από τους ποδοσφαιριστές πράγματα έτσι πρέπει και να τους δίνουμε. Δεν είναι τσουβάλια»

Από τους παίκτες το «παρών» έδωσε ο Κυριάκος Στρατηλάτης δηλώνοντας: «Ήμασταν κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Προερχόμασταν από δύο όχι τόσο καλά αποτελέσματα, στο ματς με τον Αχαρναϊκό αδικηθήκαμε όπως εξελίχθηκε. Σήμερα ήταν μια καλή νίκη, θα μας δώσει ψυχολογία. Δουλέψαμε πολύ με τον κόουτς στην ψυχολογία και τακτικά, ήμασταν πολύ καλά στημένοι και διαβασμένοι, ευελπιστώ η συνέχεια να είναι ανάλογη».

Πηγή: magnesiasports.gr

Last modified onΣάββατο, 24 Οκτώβριος 2015 21:12

1 comment

  • Panagiotis
    Panagiotis Κυριακή, 25 Οκτώβριος 2015 14:56 Comment Link

    ΜΑΛΛΟΝ ΣΟΥΛΗ ΕΧΕΙΣ ΑΣΘΕΝΗ ΜΝΗΜΗ..ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ ΕΜΕΙΝΕΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ..Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ!!!!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep