«Δίκαια κερδίσαμε»

Αισιόδοξος για την εικόνα του Ολυμπιακού Βόλου στη συνέχεια εμφανίζεται ο Απόστολος Χαραλαμπίδης

«Μας βοήθησαν οι αλλαγές. Ο Γουόρντεν έδειξε ότι θα μας βοηθήσει, ο Λεόν μάς δίνει άλλη ποιότητα. Πιστεύω ότι οι παίκτες που είναι πίσω στις προπονήσεις έρχονται σιγά σιγά και στη συνέχεια θα έχουμε καλύτερη εικόνα»  

Ικανοποιημένος από την εντός έδρας νίκη με 1-0 επί του ΑΟ Χανιά εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Απόστολος Χαραλαμπίδης. Μάλιστα, φρόντισε να εκφράσει και την αισιοδοξία του για την πορεία της ομάδας στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Μετά από άσχημο αποτέλεσμα στη Ζάκυνθο, θέλαμε τη νίκη. Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Πιστεύω ότι δίκαια κερδίσαμε. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν λίγο αγχωμένοι, είχαμε και ένα παιχνίδι μείον για το ρυθμό. Στο δεύτερο μπήκαμε πολύ καλά, μας βοήθησαν οι αλλαγές. Ο Γουόρντεν έδειξε ότι θα μας βοηθήσει, ο Λεόν μάς δίνει άλλη ποιότητα. Πιστεύω ότι οι παίκτες που είναι πίσω στις προπονήσεις έρχονται σιγά σιγά και στη συνέχεια θα έχουμε καλύτερη εικόνα» επεσήμανε αρχικά ο τεχνικός των Θεσσαλών.

«Στην τακτική μας θέλαμε να παίξουμε με παίκτες υγιείς, αυτό ήταν το σκεπτικό μας στο πρώτο ημίχρονο και να ρίξουμε στο δεύτερο παίκτες που θα μπορούσαν να παίξουν για συγκεκριμένα λεπτά όταν ο αντίπαλος θα είχε κουραστεί. Αυτό κάναμε» 

Σχετικά με την μη χρησιμοποίηση του Λεόν στο αρχικό σχήμα τόνισε: «Στην τακτική μας θέλαμε να παίξουμε με παίκτες υγιείς, αυτό ήταν το σκεπτικό μας στο πρώτο ημίχρονο και να ρίξουμε στο δεύτερο παίκτες που θα μπορούσαν να παίξουν για συγκεκριμένα λεπτά όταν ο αντίπαλος θα είχε κουραστεί. Αυτό κάναμε».

Το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου έδωσε και ο Αντώνης Τσιάρας, δηλώνοντας: «Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο, προερχόμασταν από ήττα στη Ζάκυνθο, ήταν το πρώτο στην έδρα μας και είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, στο δεύτερο βάλαμε την μπάλα κάτω, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Είμαστε καινούργια ομάδα με πολλούς νέους ποδοσφαιριστές. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία του και θέλουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη στήριξη».

Πηγή: magnesiasports.gr

Last modified onΚυριακή, 11 Οκτώβριος 2015 19:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep