Ακάθεκτος ο Ολυμπιακός Βόλου

Οι παίκτες του Απόστολου Χαραλαμπίδη πέτυχαν ακόμη μια… φιλική νίκη, επικρατώντας στο Βελεστίνο του Ρήγα Φεραίου με 3-0

Συνεχίζοντας να δείχνει το… καλό του πρόσωπό, αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός Βόλου σημείωσε ακόμη μια νίκη στη σειρά των φιλικών που δίνει ενόψει της νέας σεζόν στη Football League. Οι «ερυθρόλευκοι» λοιπόν αντιμετώπισαν εκτός έδρας την Τετάρτη (2/9) τον Ρήγα Φεραίο και κατάφεραν να επιβληθούν με 3-0, χάνοντας μάλιστα και πέναλτι στο φινάλε.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε στο 38’ ο Τσιλιγκίρης που εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια του Ρήγα και με κοντινό πλασέ νίκησε τον Κεφαλά. Το δεύτερο τέρμα ήρθε για τον Ολυμπιακό στο 55’ όταν ο Νικολιάς από το ύψος της περιοχής επιχείρησε το δυνατό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η ομάδα του Βόλου συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 83’ ο Λεόν αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την ασίστ του Νικολιά και με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το 3-0. Το σκορ δεν άλλαξε παρά το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στο 89’. Ο ρέφερι καταλόγισε την εσχάτη των ποινών σε μαρκάρισμα του Τριανταφύλλου στον Μοράν, με τον Λεόν που ανέλαβε την εκτέλεση να βλέπει τον πρώτο να «μαντεύει» σωστά και να μπλοκάρει.

Οι συνθέσεις:

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κεφαλάς (46' Τσουμπέκος, 73' Τριανταφύλλου), Χατζηαθανασίου (80' Γεωργατζής), Σπαθής, Γούτσιος (46' Βουραζέρης), Γκάγκας (67' Αποστολίδης), Αλεξίου (80' Μουσαμπελίου), Χατζής (77' Πέτσης), Γεωργατζής (75' Γάρος), Δ. Μιαρίτης (67' Γουτούλης), Ζενούνι, Ν. Μιαρίτης (62' Θεοδώρου).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Δασκαλάκης (46' Χρυσοστομίδης) , Καρράς (46' Γκουγκούδης), Παναγιώτου (46' Παναγιώτου), Αρβανίτης (46' Καραμανλής) Ντάσιος, Ζέρης (46' Φερνάντες), Κεσίδης (46' Τσιάρας) Χιντζίδης (46' Μοράν), Τσιλιγκίρης (46΄ Νικολιάς), Σκοπελίτης (46' Λεόν) Αλαμάνης (60' Ζαρίφης).

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep