«Ξεκινάμε για την άνοδο»

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μίλησε για τον στόχο της ανόδου που έχει ο Ολυμπιακός Βόλου τη φετινή περίοδο. Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μίλησε για τον στόχο της ανόδου που έχει ο Ολυμπιακός Βόλου τη φετινή περίοδο.

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μίλησε πριν την πρώτη επίσημη προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου και τόνισε πως η ομάδα ξεκινά... για να ανέβει.

Να συνδυάσει το θέαμα με την ουσία και στο τέλος να έρθει η άνοδος για τον Ολυμπιακό Βόλου θέλει ο νέος τεχνικός της ομάδας Απόστολος Χαραλαμπίδης.

«Γνωρίζω ότι έχει μια βαριά φανέλα, αλλά μου αρέσουν πολύ οι ευθύνες και η πίεση. Θέλω να δουλέψω πάρα πολύ για αυτή την ομάδα, να πετύχω τους στόχους μέσα από τη δουλειά».

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα. Γνωρίζω ότι έχει μια βαριά φανέλα, αλλά μου αρέσουν πολύ οι ευθύνες και η πίεση. Θέλω να δουλέψω πάρα πολύ για αυτή την ομάδα, να πετύχω τους στόχους μέσα από τη δουλειά. Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι ο στόχος μας είναι ο Ολυμπιακός Βόλου να παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο, όπως έχει συμβεί σε όλες τις ομάδες που έχω δουλέψει.

Θέλω να φέρω τον κόσμο στο γήπεδο και μέσα από αυτό να έρθουν τα αποτελέσματα και η επίτευξη των στόχων. Θα δουλέψω πάρα πολύ, ο κόσμος να χειροκροτήσει και θα τα καταφέρουμε. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μεγάλη ομάδα και στόχος είναι η άνοδος».  

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep