«Βέλη» Μπέου για Τόρη, Βαρούτσικο

Τη λύπη του για την κατάσταση του Ολυμπιακού Βόλου εξέφρασε ο πρώην ιδιοκτήτης της ομάδας και νυν δήμαρχος της πρωτεύουσας της Μαγνησίας

Αν οι Τόρης και Βαρούτσικος δεν μπορούν να βρουν 40.000 ευρώ τότε ας πάει στο Α’ τοπικό ο Ολυμπιακός Βόλου, τονίζει μεταξύ άλλων ο Αχιλλέας Μπέος. Ο άλλοτε ιδιοκτήτης της ομάδας επεσήμανε πως λυπάται για την κατάντια της, ενώ δεν παρέλειψε να πετάξει τα… καρφιά του στους δυο προαναφερόμενους.

«Το αν έχω μιλήσει με δύο τρεις, πέντε επιχειρηματίες, αυτό έχει συμβεί. Όμως, αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο Ολυμπιακός έχει διοίκηση τους κ.κ Τόρη και Βαρούτσικο. Ως άνθρωπος που αγαπώ τον Ολυμπιακό Βόλου, λέω ότι σήμερα πρέπει να καταβληθούν τα χρήματα για ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα. Δεν μπορώ να χτυπήσω την πόρτα επιχειρηματιών εγώ και να πω “βάλτε”. Αυτό θα το κάνει ο κ. Τόρης και ο κ. Βαρούτσικος. Ας το κάνουν, για να μην έχουν το μαχαίρι στο λαιμό όποιοι θέλουν να βοηθήσουν μετά. Όταν ανέλαβα τον Ολυμπιακό το 2008, υπήρχαν εκατό προβλήματα. Τώρα είναι δεν είναι δεκαπέντε. Άρα η ομάδα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τότε. Αν δεν έχουν τη δυνατότητα ο κ. Τόρης και ο κ. Βαρούτσικος να απευθυνθούν σε πέντε επιχειρηματίες και να συγκεντρωθούν 40 χιλιάδες ευρώ, τότε λυπάμαι τότε για το κατάντημα του Ολυμπιακού Βόλου. Αν δε βρουν μέχρι την Τρίτη 40.000 ευρώ, τότε ας πάει ο Ολυμπιακός στο Α’ Τοπικό» δήλωσε μεταξύ άλλων μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βόλος 9.86».

Επίσης, συμπλήρωσε: «Δε διαγράφω ότι ο κ. Τόρης και ο κ. Βαρούτσικος έχουν  βάλει χρόνο και χρήμα. Αλλά για να βρεθούν επενδυτές, ας βρουν λύση αυτοί που περίμεναν μέχρι την τελευταία στιγμή να πληρώσουν τις δόσεις. Είναι υποχρέωση του κ. Βαρούτσικου και του κ. Τόρη να βρουν τα 40 χιλιάρικα. Αν δεν το κάνουν, μη νομίζουν ότι δεν έχουν την ευθύνη. Αν έβαλαν τόσα χρήματα όσα λένε, ας βάλουν άλλα 40 χιλιάδες. Το να λένε “σηκώνω τα χέρια και δε με νοιάζει”, τότε δε με νοιάζει και μένα».

Πηγή: magnesiasports

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep