Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Να έχουν και οι άλλοι υπομονή»

Παράδειγμα προς μίμηση ο Ηρακλής σύμφωνα με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Βήμα μπροστά για τον Ολυμπιακό Βόλου χαρακτήρισε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος την εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στον Ηρακλή και δήλωσε:

«Ο Ηρακλής είναι ομάδα Super League. Είναι παράδειγμα προς μίμηση για το πώς γίνεται μία ομάδα από την αρχή για να κάνει τη διαφορά. Θεωρώ ότι μαζί με την ΑΕΚ είναι τα φαβορί.

Στο μόνο που θα διαφωνήσω με τον προπονητή του Ηρακλή, είναι ότι θεωρώ ότι ήταν ισορροπημένος. Είδα μία πολύ καλή ομάδα απέναντι σε μία ομάδα που προσπαθεί να γίνει και αυτή πάρα πολύ καλή. Νομίζω ότι είχαν ευκαιρίες και οι δυο ομάδες, νομίζω ότι ήταν ισορροπημένες οι γραμμές τους. Στο δεύτερο ημίχρονο θαρρώ ότι αν υπάρχει μία ομάδα που να δυσκόλεψε τον Ηρακλή αυτή ήμασταν εμείς. Αναγκαστήκαμε να ρισκάρουμε, αλλά καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε ισορροπία, γιατί ο Ηρακλής είναι μία τόσο καλή ομάδα που μπορεί ανά πάσα στιγμή να κάνει ευκαιρία.

Όταν παίζεις τόσο καλά και χάνεις για μένα είναι το χειρότερο. Ήταν βήμα προς τα εμπρός. Υπομονή χρειάζεται, εγώ την έχω, θα πρέπει να την έχουν και οι υπόλοιποι. Σίγουρα έχουμε απομακρυνθεί, είναι νωρίς, εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι σε κάθε παιχνίδι να βελτιωνόμαστε. Στη Football League δεν βλέπω κάποιο παιχνίδι να είναι εύκολο. Τώρα το μαθαίνω το πρωτάθλημα, αλλά δεν βλέπω ότι έχει εύκολα παιχνίδια».

Πηγή: magnesiasports.gr

Last modified onΚυριακή, 01 Φεβρουάριος 2015 20:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep