Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Γιατί να πληρώνω εγώ τις μαγκιές τους;»

Ο Γιώργος Βαρούτσικος χαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός πως κόπηκαν μόλις 1.086 εισιτήρια στο ματς μετην ΑΕΛ Ο Γιώργος Βαρούτσικος χαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός πως κόπηκαν μόλις 1.086 εισιτήρια στο ματς μετην ΑΕΛ

Τη δυσαρέσκειά του για τη συμπεριφορά μερίδας οργανωμένων στο ματς με την ΑΕΛ, εξέφρασε ο Γιώργος Βαρούτσικος.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Βαρούτσικος εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος από τη στάση που τήρησαν οι «Austrian Boys» στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα κινδυνεύει με τιμωρία λόγω της ρίψης καπνογόνων στον αγωνιστικό χώρο.

Παράλληλα, χαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός πως κόπηκαν μόλις 1.086 εισιτήρια στο ματς.

Τα κυριότερα αποσπάσματα από την τηλεφωνική παρέμβαση του Βαρούτσικου στον ΣΠΟΡ FM Mαγνησίας: «Σε συνάντηση που είχαμε με τους «Austrian Boys» μας είχαν πει πως δεν θα πέσει μέσα στο γήπεδο ούτε φελιζόλ. Η αλήθεια είναι πως μου σηκώθηκε η τρίχα όταν είδα να πέφτουν στον αγωνιστικό χώρο καπνογόνα και πυρσοί. Μας βγήκαν τα μάτια. Πέτα το στην κερκίδα σου, πέτα το στην πλάτη σου. Γιατί το πετάς μέσα στον αγωνιστικό χώρο; Γιατί να πληρώνω εγώ τις μαγκιές τους; Μην ξεχνάτε πως είμαστε υπότροποι και κινδυνεύει να τιμωρηθεί και πάλι η έδρα μας. Δεν φτάνει που δεν κόβουμε εισιτήρια να παίζουμε και κεκλεισμένων των θυρών; Θα έπρεπε να σεβαστούν τόσο τους υπόλοιπους 1.000 φιλάθλους όσο και τους ποδοσφαιριστές μας. Αυτούς τους σκεφτήκαν καθόλου; Αν μέσα στη θολούρα τρώγαμε κανένα γκολ, ποιος θα έφταιγε; Θα έφταιγε ο Παντέλης ή ο …παπαρούτσικος; Άλλα συμφωνήσαμε και άλλα γίνανε. Είναι πολύ άσχημο μετά από μία σημαντική νίκη να ασχολούμαστε μ’ αυτά τα πράγματα».

Σε άλλο σημείο τόνισε: «Πρέπει κάποια πράγματα να ξεκαθαρίσουν. Στόχος τους πρέπει να είναι να γίνουν 1.000 μέλη και όχι να μείνουν 100. Αυτό μπορεί να το πετύχουν μόνο με συνετή στάση. Πρέπει σε συνεργασία μαζί μας να προστατέψουν την ομάδα».

Και ο Βαρούτσικος κατέληξε: «1.086 εισιτήρια στο ντέρμπι με την ΑΕΛ είναι τραγικό νούμερο. Ας μη ζητάνε παραπάνω οι φίλαθλοι. Αυτοί είμαστε. Μαζί με τα διαρκείας, 1.600 άτομα. Ή είσαι οπαδός της ομάδας και στηρίζεις ή είσαι θεατής κινηματογράφου. Εμείς διαπιστώσαμε στο ματς με την ΑΕΛ πως αυτοί είμαστε. Αυτοί οι 1.600 είναι που στηρίζουν την ομάδα σαν φίλαθλοι και εμείς οι εφτά που στηρίζουμε οικονομικά και διοικητικά. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα πρέπει να γίνουν φίλαθλοι του γηπέδου και όχι του καναπέ».

(πηγή: goalpost.gr)

Last modified onΤρίτη, 11 Νοέμβριος 2014 11:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep