Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ήττα με... κέρδη για Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός Βόλου ηττήθηκε (1-0) από τον Παναθηναϊκό, αλλά άρεσε στο δεύτερο ημίχρονο.

Με ήττα (1-0) ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Ελλάδος ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι Ερυθρόλευκοι ήταν ενθουσιώδεις απέναντι στον Παναθηναϊκό στην αναμέτρηση του ΕΑΚ, αλλά το γκολ του Ατζαγκούν στο 17' διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, έχασαν μεγάλη ετκαιρία με τον Πέτριτς στο 11' και έξι λεπτά μετά ο Ατζαγκούν έπειτα από άστοχη έξοδο του Κολίτσι άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Θεσσαλοί ανέβασαν την απόδοσή τους με τους Πινάρες, Μέζα, Μπιτάνγκ να είναι δραστήριοι, αλλά τον Παναθηναϊκό να έχεο δοκάρι στο 67' σε σουτ του Μπούι. Ο Ολυμπιακός Βόλου απάντησε στο 80' με τον Στιλ να αποκρούει εντυπωσιακά τη μπάλα σε σουτ του Πινάρες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Παντέλης):Κολίτσι, Ζέρης, Μακρυδημήτρης, Γιαλλούσης, Μαργαρίτης, Ρόκας (63' Νικολιάς), Πινάρες, Θέος (46' Κορνελάτος), Ζέσους, Μπιτάνγκ, Κούτσι (76' Διαμαντόπουλος).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Λαγός, Πράνιτς (65' Δώνης), Ατζαγκούν, Μπαϊράμι (76' Καράλης), Πέτριτς (63' Μπούι), Κλωναρίδης.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)

Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Φραγκιαδάκης (Δωδ/νήσου)

Last modified onΤετάρτη, 24 Σεπτέμβριος 2014 21:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep