Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κάποιοι έστησαν την παγίδα τους...»

Κόσμια συμπεριφορά στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ζητά από τους φιλάθλους η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου.

Να προστατέψουν την ομάδα στο ματς Κυπέλλου της Τετάρτης (24/) με τον Παναθηναϊκό, ζητά από τους φίλους του Ολυμπιακού Βόλου, η διοίκηση της θεσσαλικής ΠΑΕ. Στον Βόλο, μάλιστα, κάνουν λόγο για παγίδα που έχουν στήσει κάποιοι στο συγκρότημα της Μαγνησίας με τον ορισμό του διαιτητή Σιδηρόπουλου και εφιστούν την προσοχή των φιλάθλων ζητώντας να έχουν κόσμια συμπεριφορά και να μη δώσουν δικαιώματα για επιβολή τιμωρίας.

Αναλυτικά: «Φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου. Η ομάδα μας δίνει έναν σημαντικό αγώνα την Τετάρτη το βράδυ κόντρα στον Παναθηναϊκό και όλοι μας πρέπει να σταθούμε δίπλα της. Κάποιοι έστησαν την παγίδα τους με τον ορισμό του Σιδηρόπουλου και επιδιώκουν να μας ρίξουν σε αυτή, ελπίζοντας σε ακρότητες που θα οδηγήσουν στην τιμωρία της ομάδας μας.
Για το λόγο αυτό, όλοι εμείς οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου θα πρέπει να προστατεύσουμε την ομάδα μας και να μην δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα. Όλοι μας θα πρέπει να ενισχύσουμε με κόσμιο τρόπο την ομάδα μας στο δύσκολο αγώνα της Τετάρτης.
Να σταθούμε δίπλα στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, να τους δώσουμε ώθηση και στο τέλος του αγώνα να πανηγυρίσουμε μία ακόμη επιτυχία. Πάνω απ’ όλα, όμως, θα πρέπει να προστατεύσουμε τον Ολυμπιακό μας, ώστε να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να υλοποιήσει το σχέδιο του».

Last modified onΤρίτη, 23 Σεπτέμβριος 2014 10:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep