Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Στόχοι Διαμαντόπουλος, Πάτο!

Νέα ονόματα στη λίστα με τους υποψήφιους για την επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού Βόλου.

Έως την Κυριακή (20/07) θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση μεταγραφής του Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ στον Ολυμπιακό Βόλου. Ακόμα, όμως και αν ο Σκοπιανός πρώην επιθετικός της Κέρκυρας δώσει εν τέλει τα χέρια με τους «ερυθρόλευκους», πρόθεση είναι να αποκτηθεί ένας ακόμα ποδοσφαιριστής για τη γραμμή κρούσης. Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες του flnews.gr, επαφή έχει ήδη γίνει με τους Δημήτρη Διαμαντόπουλο, Ουσμάν Μπάρι Πάτο.

Ο Διαμαντόπουλος έμεινε ελεύθερος από τη Δόξα Δράμας με την οποία την περασμένη σεζόν είχε 10 γκολ σε 18 αγώνες. Έχει αγωνιστεί ακόμα σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Κέρκυρα, Φωκικό, Βέροια, Εορδαϊκό και Θερμαϊκό Θέρμης. Για την απόκτησή του ενδιαφέρθηκαν οι Τύρναβος, Αναγέννηση Καρδίτσας και Ηρακλής Ψαχνών.

Σε ό,τι αφορά στον Πάτο, ο 23χρονος επιθετικός από τη Γουινέα, πέρυσι σε ένα εξάμηνο με την Παναχαϊκή είχε 11 συμμετοχές και 5 τέρματα. Στο δεύτερο μισό της σεζόν 2012-13 είχε φορέσει τη φανέλα της Καβάλας σε 19 ματς και είχε βρει δίχτυα 6 φορές. Πρόσφατα είχε μπει στο στόχαστρο του Ηρακλή, ο οποίος, όμως ενίσχυσε την επιθετική του γραμμή με τον Εμάνουελ Περόνε.

Last modified onΣάββατο, 19 Ιούλιος 2014 00:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep