Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ερυθρόλευκοι» Τσιμότζι και Μπιτάνγκ

Ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές των Ταουόγκα Τσιμότζι και Κλάρενς Μπιτάνγκ στον Ολυμπιακό Βόλου.

Την ένταξη των Ταουόγκα Τσιμότζι και Κλάρενς Μπιτάνγκ στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού Βόλου, ανακοίνωσε η διοίκηση της θεσσαλικής ΠΑΕ. Ο πρώτος είναι 26 ετών, μέσος από το Μαλάουι, ενώ ο δεύτερος είναι 21 ετών, από το Καμερούν και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Υπενθυμίζεται ότι το flnews.gr είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον για τον Τσιμότζι στις 5 Ιουλίου.

Η ανακοίνωση για τον Τσιμόντζι, έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου (26/6/88) Ταουόνγκα Τσιμόντζι. Ο μέσος από το Μαλάουι αγωνιζόταν στον Ηρακλή Ψαχνών απ' όπου και αποκτήθηκε.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου, ο Τσιμότζι τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που τελείωσε θετικά η μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό Βόλου και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό μέσα στο γήπεδο, ώστε να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν».

Το δελτίο Τύπου για τη μεταγραφή του Μπιτάνγκ: «Στο Βόλο βρίσκεται από χθες το βράδυ ο Κλάρενς Μπιτάνγκ. Ο 21χρονος Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Βαρούτσικο όπου είχε την πρώτη γνωριμία και αμέσως μετά υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου ο Κλάρενς Μπιτάνγκ αρκέστηκε να δηλώσει: «Ηρθα σε μία μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο και υψηλούς στόχους και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να τους υλοποιήσουμε».

Last modified onΠαρασκευή, 18 Ιούλιος 2014 14:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep