Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νέο ΔΣ και... Παντέλης

Συγκροτήθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο του Ολυμπιακού Βόλου για τη νέα σεζόν. Ανακοινώθηκε το τιμ.

Όπως έγινε επισήμως γνωστό, πρόεδρος ανέλαβε ο Γιώργος Βαρούτσικος και αντιπρόεδρος ο Γιώργος Τόρης. Το νέο επταμελές ΔΣ πλαισιώνεται επίσης από τους Εμμανουήλ Κρατήρα, Ιωάννη Καφενταράκη, Βασίλειο Εμμανουήλ, Νικόλαο Μπούρα και Γεώργιο Ραΐδη. Αρχικά οι Βαρούτσικος, Κρατήρας και Τόρης διέψευδαν ότι ενδιαφέρονται να εμπλακούν στον Ολυμπιακό Βόλου, ωστόσο σε συνέντευξη Τύπου που είχαν παραχωρήσει στις 2 Ιουλίου επισημοποίησαν την ενασχόλησή τους με τους «ερυθρόλευκους».

Στο δελτίο Τύπου που εκδόθηκε επισημαίνεται: «Στόχος της νέας διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου είναι και θα παραμείνει η μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση γύρω από την ομάδα. Για το λόγο αυτό η πόρτα του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ θα είναι ανοιχτή ανά πάσα ώρα και στιγμή για οποιονδήποτε επιθυμεί να συνδράμει στη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες. Η Διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έχει ανάγκη όλους του Βολιώτες που θέλουν σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια όλων μας να διατηρήσουμε τον Ολυμπιακός Βόλου σε ρόλο πρωταγωνιστή».

Το τεχνικό τιμ

Η ΠΑΕ έκανε παράλληλα γνωστό το νέο τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού Βόλου. Το flnews.gr σας είχε ενημερώσει στις 23 Ιουνίου σχετικά με την παραμονή του Νίκου Παντέλη στον πάγκο, αλλά και την Δευτέρα (07/07) σχετικά με την υπογραφή του συμβολαίου του. Αναλυτικά ανέφερε: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την παραμονή του Νίκου Παντέλη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο 55χρονος τεχνικός θα έχει βοηθό τον Αντώνη Δρακόπουλο ενώ γυμναστής θα παραμείνει ο Γιάννης Γκιόκας. Προπονητής τερματοφυλάκων θα αναλάβει ο Κώστας Γρηγοριάδης ενώ χρέη τεχνικού διευθυντή αναλαμβάνει ο Άκης Πέτρου».

Last modified onΤετάρτη, 09 Ιούλιος 2014 21:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep