Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κλαίω για τον Ολυμπιακό Βόλου»

Η ανοιχτή συγκέντρωση του Ολυμπιακού Βόλου που έγινε την Τετάρτη (18/6).

Παρουσία 100 φίλων του Ολυμπιακού Βόλου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του συνεδριακού κέντρου forum η ανοιχτή συγκέντρωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου. Πέραν του Ερασιτέχνη, το παρών έδωσαν και οπαδοί των «ερυθρόλευκων», η παρουσία των οποίων σε κάποιους δεν άρεσε, με τον Χρήστο Τσιτσιρίγκο, για παράδειγμα, να επισημαίνει: «Δεν έπρεπε να κληθεί ο κόσμος στη σημερινή συγκέντρωση. Οι μόνοι που δεν μπορούν να βοηθήσουν στην παρούσα στιγμή είναι οι οπαδοί. Ο ρόλος των οπαδών είναι άλλος, είναι στο γήπεδο, δεν μπορεί να βοηθήσει στο διοικητικό αδιέξοδο. Πραγματικά γυρίζουμε στα πέτρινα χρόνια. Η πίκρα μας είναι τεράστια αλλά δεν θα ξύσουμε πληγές, το κλίμα πρέπει να είναι συσπειρωτικό και να δούμε την επόμενη ημέρα».
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Τσεκούρας, υποστήριξε: «Η σημερινή ημέρα μπορεί και πρέπει να γίνει το νέο ξεκίνημα., Μας παραδόθηκε η παραίτηση όλων των μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα της κατάστασης αλλά δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να σηκώσουμε ένα τόσο μεγάλο φορτίο. Έχουμε όμως την υποχρέωση να βοηθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας να βρεθεί η λύση. Η εσωστρέφεια και η απόδοση ευθυνών μόνο κακό μπορούν να κάνουν. Σας παρακαλώ όλοι μαζί σαν οικογένεια, με νηφαλιότητα, να καταθέσουμε τις σκέψεις μας για το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας. Η ΠΑΕ αυτή τη στιγμή είναι ακέφαλη. Δεν έχει γίνει καμία επαφή με επενδυτή ή επενδυτών.
Εκεί και ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, που δήλωσε: «Κάποιοι θεωρούν ότι ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να γίνει θέμα συζήτησης, εκμετάλλευσης και γενικά μια ομάδα ή μια εταιρεία που θα είναι συζήτησης στο πεζοδρόμιο. Κάποιοι λένε ότι δήθεν υπάρχει επενδυτής. Αυτό όμως είναι μια προσβολή απέναντι στο λαό του Βόλου. Τα έσοδα μιας ομάδας Β’ Εθνικής όπως ο Ολυμπιακός δεν υπερβαίνουν τα 500 χιλιάρικα. Ξέρετε κανέναν να βάζει τόσα λεφτά από την τσέπη του; Αποτυχία είναι ότι κινδυνεύει η ομάδα και όχι μέχρι το 87’ είναι πρώτη. Αντί να ακούσω αυτό που είπε ο Χρήστος Τσιτσιρίγκος να αγκαλιάσουν μια προσπάθεια, βγάλαν ανακοίνωση για αποτυχία. Ποιοι είστε; Εσείς οι 50-60-100 δεν μπορείτε να μηδενίσετε τους χιλιάδες φιλάθλους. Δεν έχετε δικαίωμα να έχετε άποψη, θέλετε να διχάσετε τον κόσμο. Κλαίω μέσα μου για αυτή την ομάδα. Επειδή στα λόγια είναι όλα ωραία, κάντε μία ομάδα σωτηρίας, όσα μαζέψετε εγώ θα βάλω επί δύο, ως Αχιλλέας Μπέος, όχι ως δήμαρχος».

Πηγή: magnesiasports.gr

Last modified onΤετάρτη, 18 Ιούνιος 2014 23:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep