Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τελικός με Χανιά»

Ο Νίκος Παντέλης χαρακτήρισε τελικό το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον ΑΟΧ στα Περιβόλια.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να προετοιμαστεί ψυχολογικά και αγωνιστικά για την αναμέτρηση με τον ΑΟΧ για να είναι αυτή που θα πάει στο μπαράζ ανόδου με την Ξάνθη. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Παντέλης:

«Πετύχαμε μία δίκαια και εύκολη νίκη. Έπαιξε ρόλο το κίνητρο που είχε η δική μας ομάδα. Έχουμε να παίξουμε έναν τελικό στα Χανιά και να προετοιμαστούμε ψυχολογικά και αγωνιστικά. Όπως φαίνεται θα έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι. Αυτό που προέχει είναι να κερδίσουμε την Κυριακή και να πάμε να παίξουμε το μπαράζ με την Ξάνθη. Το παιχνίδι το πήρε η ομάδα που το ήθελε πιο πολύ. Ήταν ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια νεαρά παιδιά να πάρουν εμπειρίες, που ίσως μας βοηθήσουν στην τελευταία αγωνιστική. Το παιχνίδι με τα Χανιά είναι ένας τελικός».

Ο Μάριο Μπρέσκα με τη σειρά του δήλωσε: «Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς σήμερα. Νομίζω ότι τα παιδιά που έπαιξαν σήμερα προσπάθησαν να δώσουν το καλύτερο. Δεν τελείωσε ακόμα τίποτα. Έχουμε ένα παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό. Το θέμα είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί την Κυριακή είναι ένα παιχνίδι που δεν μπορούμε να χάσουμε με τίποτα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν όλο τον χρόνο δίπλα μας. Δεν τελείωσε ακόμα τίποτα. Μπορεί να πάμε στο μπαράζ και να κάνουμε ένα ωραίο παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι τελείωσε ακόμα».

Πηγή: magnesiasports

Last modified onΤετάρτη, 28 Μάιος 2014 20:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep