Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ντροπή...»

Ο Ολυμπιακός Βόλου βάλλει κατά του ΣΚΑΪ κάνοντας λόγο για παραπληροφόρηση.

Συνεχίζεται η κόντρα του Ολυμπιακού Βόλου με τον ΣΚΑΪ με αφορμή μία είδηση που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός και είχε να κάνει με έγγραφο που απέστειλε ο ΟΠΑΠ στη Football League σύμφωνα με το οποίο τονίζεται ότι παρατηρήθηκε παράνομος στοιχηματισμός στις εξέδρες του ΕΑΚ στον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου - Νίκη Βόλου. Μάλιστα, σε αυτό αναφέρεται ότι θα επιβληθεί πρόστιμο στον Ολυμπιακό Βόλου, μία είδηση που εξόργισε την ΠΑΕ και εξέδωσε ανακοίνωση κατά του ΣΚΑΪ.

Η ανακοίνωση: «Η δημοσιογραφική αλητεία του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ συνεχίζεται, διαστρεβλώνοντας για μία ακόμη φορά την αλήθεια για καθαρά ιδιοτελής σκοπούς. Ντροπή για άλλη μία φορά, έτσι όπως καταντήσατε το ΣΚΑΪ».

Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου τονίζεται ότι έγινε μήνυση κατά αγνώστων για το θέμα μετά το τέλος του αγώνα, αφού όπως ισχυρίζονται το περιστατικό συνέβη εκτός γηπέδου, όταν μια διαφημιστική εταιρεία τύπωσε φυλλάδιο, στο οποίο υπήρχε καταχωρημένη διαφήμιση μίας στοιχηματικής εταιρείας, και μοιράστηκε στους φιλάθλους. Ορισμένοι εξ αυτών τα μετέφεραν στις εξέδρες του ΕΑΚ και η βολιώτικη ΠΑΕ υποστηρίζει πως μόλις έγινε αντιληπτό προσπάθησαν να τα μαζέψουν από τις εξέδρες.

Σε ό, τι έχει να κάνει με το πρόστιμο, οι άνθρωποι της ομάδας τονίζουν ότι από τη στιγμή που ο ΟΠΑΠ είναι ο χορηγός του πρωταθλήματος και έχουν υπογραφεί συμβόλαιο και ρήτρα, δεν επιτρέπεται να διανέμεται κανένα φυλλάδιο κατά τη διάρκεια του αγώνα, που να περιλαμβάνει διαφήμιση στοιχηματικής εταιρείας. Ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Σπύρος Καλογιάννης πράγματι το ανέφερε στο ΔΣ και έκανε γνωστό ότι επιβλήθηκε μεγάλο πρόστιμο από τον ΟΠΑΠ, έπειτα από καταγγελία που έκαναν υπάλληλοί του. Είπε, μάλιστα, ότι θα φροντίσει να πληρωθεί μόνο από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

 

 

που ο ΟΠΑΠ είναι ο χορηγός του πρωταθλήματος και έχει υπογραφεί συμβόλαιο και ρήτρα, δεν μπορεί να διανέμεται κανένα φυλλάδιο κατά τη διάρκεια του αγώνα, που να περιλαμβάνει μια διαφήμιση στοιχηματικής εταιρείας
Last modified onΠαρασκευή, 25 Απρίλιος 2014 11:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep