Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Φαβορί Ολυμπιακός, Κέρκυρα»

Ο Δημήτρης Καραγιάννης τόνισε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου και η Κέρκυρα είναι τα φαβορί της ανόδου στη Super League.

Το αφεντικό της βολιώτικης ΠΑΕ δήλωσε ότι το ΕΑΚ πρέπει να γίνει επιτέλους έδρα, ενώ υποστήριξε πως η φιλοσοφία του Ολυμπιακού Βόλου είναι σαν να ξεκινά τα play off με μηδέν βαθμούς. Επίσης, αναφέρθηκε στην απομάκρυνση του Μανουέλ Ρόκα, ενώ απάντησε στις φήμες ότι οι παίκτες είναι απλήρωτοι. Τέλος, ανακοίνωσε την επιστροφή του Γιώργου Τόρη στη διοίκηση της ΠΑΕ. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Καραγιάννης στον ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας 89.5:

«Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου θα σταθεί δίπλα στην ομάδα. Ο 12ος παίκτης είναι απαραίτητος, ειδικά στους αγώνες των πλέι οφ. Πρέπει να δικαιωθούμε για την απόφαση επιστροφής στο ΕΑΚ. Πρέπει επιτέλους να γίνει έδρα το ΕΑΚ. Είναι σημαντική η βοήθεια του κόσμου. Τα διαρκείας πάνε καλά αλλά θα μπορούσαν να πηγαίνουν και ακόμα καλύτερα. Είμαι σίγουρος ότι με το που θα γίνει η κλήρωση των πλέι οφ, θα αυξηθεί σημαντικά και η κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας».

Για τα πλέι οφ είπε: «Όλες τις ομάδες του Νοτίου ομίλου τις έχουμε. Αυτές που δεν ξέρουμε είναι αυτές του Βορείου ομίλου. Η φιλοσοφία είναι σαν να ξεκινάμε τα πλέι οφ με μηδέν βαθμούς. Τον πρώτο λόγο έχουν Ολυμπιακός και Κέρκυρα».

Ερωτηθείς για την πορεία της ομάδας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, τόνισε: «Νομίζω ότι αν κάποιος μας έλεγε το Σεπτέμβριο ότι θα ήμασταν πρωταθλητές τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου θα του λέγαμε ότι θα είμαστε ευχαριστημένοι. Θα μπορούσαμε βέβαια να ξεκινούσαμε τα πλέι οφ με έναν βαθμό παραπάνω. Και αυτό δεν έγινε γιατί κάποια στιγμή η ομάδα χαλάρωσε. Ως ένα σημείο όμως είναι φυσιολογικό όταν οι ομάδες βρίσκονται ψηλά. Το γεγονός ότι ήμασταν πρωταθλητές εδώ και καιρό μας επέτρεψε να είμαστε η μόνη ομάδα που μπορέσαμε να κάνουμε μίνι προετοιμασία, αλλά και να ξεχρεώσουμε τις κίτρινες κάρτες».

Για τον Μάνουελ Ρόκα: «Όταν απολύθηκε ο Βαζάκας είχαμε τη σκέψη να συνεχίσει ο Ρόκα και να του δώσουμε την ευκαιρία την οποία σε μεγάλο βαθμό την άρπαξε και πλέον είναι ένας καταξιωμένος προπονητής. Ωστόσο κάποια στιγμή διαπιστώσαμε ότι υπήρξε χαλαρότητα στην ομάδα και αποφασίσαμε να κάνουμε ένα ηλεκτροσόκ».

Για τον Κοκότοβιτς: «Είναι εξαιρετικός επαγγελματίας. Ότι μας έδειξε την πρώτη μέρα που ήρθε στην ομάδα συνεχίζει και μας το δείχνει. Υπάρχει πειθαρχία στο τμήμα»

Για τις μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου: «Πολύς λόγος γίνεται για την αποχώρηση δύο παικτών. Τον Ακόστα και τον Πόνσε. Έφυγαν λοιπόν δύο παίκτες όπου η προσφορά τους δεν ήταν η αναμενόμενη και ήρθαν πέντε παίκτες τους οποίους αν τους πάρουμε έναν – έναν θα διαπιστώσουμε την αξία τους»

Για τον ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να στηριχθεί στο φετινό ρόστερ και στη Σούπερ Λίγκα:  «Αν τους πάρουμε έναν – έναν θα διαπιστώσετε ότι τουλάχιστον 10 παίκτες μπορούν να αγωνιστούν και στη Σούπερ Λίγκα. Έχουμε ήδη προχωρήσει στην ανανέωση του συμβολαίου του Σταμάτη Καρρά, ο οποίος είναι εξαιρετικός παίκτης με πλούσιο ταλέντο. Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι οι προπονητές μου είπαν ότι ο Καρράς αξίζει να αγωνίζεται στην Εθνική Ελλάδος».

Για τις φήμες περί απλήρωτων ποδοσφαιριστών: «Οι παίκτες πληρώνονται όλοι στην ώρα τους και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πληρωθούν έστω και μία εβδομάδα αργότερα. Η διοίκηση είναι απόλυτα εντάξει στις υποχρεώσεις της. Όχι μόνο προς τους ποδοσφαιριστές αλλά και προς τις υποχρεώσεις της προς Δημόσιο και ΙΚΑ».

Για τις καταγγελίες της Επισκοπής: «Κάτι πονηρό υπάρχει. Αυτοί που μιλάνε δεν ήταν στο Βόλο. Ήταν στην Κρήτη. Και ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος. Επίσης δεν μου αρέσει η αντιμετώπιση του θέματος επειδή ξέρετε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι η πιο φιλόξενη ομάδα στη Β’ Εθνική».

Για την προβληματική εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα: «Αυτό που προσπαθούμε είναι η αγωνιστική βελτίωση να φτάσει στο 100% στα πλέι οφ. Ο στόχος είναι στις 6 Απριλίου είναι να είναι λυμένα τα πόδια των παικτών».

Για την επιστροφή του Γιώργου Τόρη: «Ο Γιώργος Τόρης θα μπει στη διοίκηση από τη θέση του αντιπροέδρου. Ήταν πάντα δίπλα μας, αλλά αυτή τη φορά θα βοηθήσει καταλαμβάνοντας πόστο. Αυτοί οι δύο μήνες είναι εξαιρετικά σημαντικοί για όλους μας».

πηγή: redplus.gr

Last modified onΠέμπτη, 27 Μάρτιος 2014 11:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep