Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πιο δυνατοί στα πλέι οφ»

Ο Δημήτρης Καραγιάννης μίλησε για την κατάσταση που βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου μετά τις απανωτές ήττες.

Δεν δείχνει να ανησυχεί ο Δημήτρης Καραγιάννης μετά τις διαδοχικές ήττες του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα. Μίλησε στον σπορ φμ Μαγνησίας και εξέφρασε την εκτίμησή του ότι η ομάδα δυναμώθηκε στο δεύτερο μισό. Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νέο προπονητή, Ντράγκαν Κοκότοβιτς, σχολίασε τις αποδεσμεύσεις που σημειώθηκαν, ενώ αναφέρθηκε και στον Μόνχε.
Αρχικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου είπε: «Το κλίμα είναι πολύ καλό, ειδικά με την έλευση του κ. Κοκότοβιτς, ο οποίος είναι ένας πολύ έμπειρος προπονητής και φοβερά ορεξάτος. Από το αεροπλάνο ήρθε στον Βόλο και έκανε προπόνηση. Την επόμενη μέρα ζήτησε να δει όλο το υλικό, τα βοηθητικά γήπεδα κλπ».
Για τις αποδεσμεύσεις και τις μεταγραφές του Ιανουαρίου: «Όλες οι ομάδες τον Ιανουάριο κάνουν διορθωτικές κινήσεις. Βλέπουν τις ελλείψεις τους και προσπαθούν να τις διορθώσουν. Αυτό θέλαμε να κάνουμε και εμείς. Εντοπίσαμε πως οι Ακόστα και Πόνσε δεν είχαν βοηθήσει σχεδόν καθόλου. Ούτε ο Ολίσε βοήθησε, σε δύο παιχνίδια έπαιξε. Ο Ιωάννου θα βοηθήσει πολύ περισσότερο από τον Γκέσιο που δεν βοήθησε καθόλου. Μάλιστα, ο Ιωάννου αγωνίστηκε στον Ταύρο και έδειξε κάποιες από τις δυνατότητές του, ανακατεύοντας τη συμπαγή άμυνα του Φωστήρα.
Ο Κριστόμπαλ έχει αγωνιστεί, τον Νικολιά τον είδαμε. Οπότε κατά την ταπεινή μου άποψη η ομάδα ενισχύθηκε. Το καλύτερο παιχνίδι του Ολυμπιακού φέτος ήταν με την Καλλιθέα, όπου καθάρισε το παιχνίδι στο 20'. Στην Καλλιθέα παίξαμε τέλος Ιανουαρίου. Δεν υπήρχαν τότε στην ομάδα ούτε οι παλιοί που είχαν φύγει, ούτε οι καινούριοι είχαν έρθει. Αυτό να σκεφτεί ο κόσμος.
Ο Ολυμπιακός Βόλου στα πλέι οφ θα εμφανιστεί πιο δυνατός. Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν στην ομάδα, ο βασικός κορμός, είχαν κάνει μια φοβερή προετοιμασία στην ομάδα. Δεν μπορώ να έχω τις ίδιες απαιτήσεις από τους νέους ποδοσφαιριστές. Δεν ξέρω τι προετοιμασία έχουν κάνει, αλλά σίγουρα δεν έκαναν αυτή που έκαναν οι παίκτες του Ολυμπιακού. Σίγουρα πάντως θα βοηθήσουν».
Για τον Μόνχε: «Η μεγάλη επιθυμία και διάθεση του Μόνχε να επιστρέψει είναι γνωστή. Σκεφτόμαστε να του βάλουμε γύψο για να μη σουτάρει δυνατά. Νομίζω πως ίσως τον δούμε στην αποστολή του αγώνα με τον Αχαρναϊκό και είναι σίγουρο πως θα είναι έτοιμος την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου».

Last modified onΤετάρτη, 12 Μάρτιος 2014 18:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep