Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στο ακουστικό του ο Τζαναβάρας

Ο Κορίνθιος τεχνικός περιμένει το «ΟΚ» της διοίκησης για να ανηφορίσει στον Βόλο.

Οι επαφές του Ολυμπιακού Βόλου με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας είναι δεδομένες. Ο Κορίνθιος τεχνικός αποτελεί μια εκ των βασικών επιλογών για να αντικαταστήσει τον Μανουέλ Ρόκα, ενώ υπάρχει μια ακόμα εναλλακτική, που προς το παρόν δεν έχει βγει στο προσκήνιο.
Μετά το πολύ πετυχημένο πέρασμά του από τη Νίκη Βόλου ο Τζαναβάρας, δεν αποκλείεται να δουλέψει ξανά στη θεσσαλική πόλη, αλλά για τους «ερυθρόλευκους» αυτή τη φορά. Όπως και να 'χει, το πολύ μέχρι την Τετάρτη (5/3) το θέμα του νέου προπονητή θα έχει ξεκαθαρίσει.

Ναυάγησε με Γρηγοριάδη

Ο προπονητής τερματοφυλάκων, Κώστας Γρηγοριάδης πριν προλάβει να προσληφθεί, αποφάσισε να μην εργαστεί στον Ολυμπιακό Βόλου, όπως ανακοίνωσε και η ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θέλει να ευχηθεί στον άνθρωπο κ. Γρηγοριάδη καλή συνέχεια στην καριέρα του. Δυστυχώς η συνεργασία αυτή διεκόπη πριν καν αρχίσει. Καταλαβαίνουμε τον προβληματισμό του και του συμπαραστεκόμαστε. Σήμερα καταλάβαμε ότι στο Βόλο υπάρχει μόνο μια ομάδα, ο Ολυμπιακός Βόλου, και γι' αυτό είμαστε υπερήφανοι. Που λειτουργεί σε ευρωπαϊκά πρότυπα και με διαφορετική κουλτούρα και νοοτροπία. Γι αυτό είναι και μεγάλη ομάδα».

Last modified onΤρίτη, 04 Μάρτιος 2014 19:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep