Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κάτι δεν πάει καλά...»

Ο Μανουέλ Ρόκα μίλησε για ακόμη μία φορά για τη μουρμούρα στον Ολυμπιακό Βόλου και θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν.

Η δεύτερη ήττα του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα από τον Παναιγιάλειο, η πρώτη ήταν με τον Πανηλειακό την περασμένη αγωνιστική, φέρνει εξελίξεις στη βολιώτικη ομάδα. Ο Ισπανός τεχνικός «πληρώνει» το μάρμαρο και όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από τους «ερυθρόλευκου». Ο Μάνουελ Ρόκα τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά στην ομάδα, υπογραμμίζοντας ωστόσο, ότι δεν φταίνε μόνο ο προπονητής και οι παίκτες:

«Όλη την εβδομάδα προσπαθούσα να κάνω προπόνηση τακτικής και να ανεβάσω ψυχολογία τους παίκτες. Η πρώτη ήττα που κάναμε όλοι μαζί που ήταν στον Πανηλειακό, δημιούργησε τόση ανασφάλεια σαν να μην είμαστε πρώτοι και να μην έχουμε μεγάλη διαφορά. Σαν κάποιος να μας περιμένει στη γωνία για να μας δώσει μία κλωτσιά γιατί χάσαμε ένα παιχνίδι. Αν αυτό σημαίνει οικογένεια, τότε κάτι δεν είναι σωστό. Ήξερα ότι δεν θα ήταν καλό το παιχνίδι λόγω ψυχολογικής πίεσης. Από ήρωες τους παίκτες θα τους κάνουμε ηττημένους. Εγώ μέχρι αυτή τη στιγμή ήμουν πολύ ευχαριστημένος και πολύ χαρούμενος. Η δουλειά ήταν τρομερή που κάναμε. Τα καταστρέφουμε όλα γιατί χάσαμε ένα παιχνίδι; Ή επειδή κάναμε μία ισοπαλία; Το ποδόσφαιρο πολλές φορές είναι άδικο, αλλά έχεις συνέχεια σε μία δουλειά που κάνεις τόσο καιρό και μέσα σε μία εβδομάδα έχουν αλλάξει τα πάντα. Μουρμούρες απ' έξω να αλλάξει ο προπονητής, ενώ πριν ήταν προπονητάρα. Με τη μία ήττα πρέπει να αλλάξουμε τα πάντα. Αυτό είναι μόνο το μήνυμα για τη διάρκεια αυτής της ομάδας. Επειδή αγαπάω αυτή την ομάδα ότι και να γίνει μιλάω έτσι. Με χαμόγελο πάντα.

Για το παιχνίδι, ο Παναιγιάλειος έκανε μόνο μία ευκαιρία και έβαλε γκολ. Βέβαια είναι δίκαιο γιατί το ένα γκολ, είναι καλύτερο από μηδέν που κάναμε εμείς. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και δεν το πετύχαμε. Ο Θεός βλέπει. Μέχρι τελευταίο λεπτό με το δοκάρι του Γκούρμα. Κάτι δεν πάει καλά και δεν φταίει μόνο ο προπονητής και οι παίκτες».

Για τις εμφανίσεις της ομάδας: «Όταν κάναμε δέκα νίκες συνεχόμενες όλοι έλεγαν τρένο. Εγώ έλεγα οτι κάθε νίκη ήταν με πολλή δουλειά και ψυχολογικά. Αυτό που έχουμε χάσει είναι οτι παίκτες ακούνε όλα αυτά. Οι παίκτες πονάνε τη φανέλα. Αλλά όταν με μία φορά δεν πάνε καλά και ξέρουν οτι θα ακούσουν μουρμούρα, αυτοί οι παίκτες δεν μπορούν να πάρουν πρωτοβουλίες εύκολα».

Για τον Παναιγιάλειο: «Είναι μια καλή ομάδα και έχει έναν προπονητή που φαίνεται η δουλειά του. Στα δύσκολα τον στηρίξανε».

Πηγή: magnesiasports.gr

Last modified onΚυριακή, 02 Μάρτιος 2014 18:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep